РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

АРТ ИНСТАЛАЦИИ

Възможността за работа по индивидуален проект на клиента ни позволява да осъществяваме всякакви идеи, създавайки красиви и въздействащи арт инсталации от декоративен мъх. Арт инсталациите могат да се изработват от различни видове мъх (топчест, плосък и скандинавски мъх) и различни консервирани растения (папрат, традиционен и бейби евкалипт) и в многообразие от цветове и форми без ограничение в размерите.

Наред с 3D паната, твърдите и огъваеми панели, стенните облицовки и тапети, StyroDesign предлага и възможност за изработка на персонализирани арт инсталации от декоративен мъх, изцяло съобразени с изискванията на Вашия проект.

Предоставяме безграничен набор от варианти за изработка на всякакви форми и елементи в богата цветова палитра. Всичко, от което се нуждаем за целта е описание на Вашата идея.

Една малка част от елементите, които можем да изработваме включва:

  • Лога
  • Надписи
  • Картини
  • Пана
  • Геометрични форми

…както и всякакъв тип арт инсталации, съобразени с особеностите и специфичните изисквания на всеки един интериорен проект.

Персонализираните арт инсталации от скандинавски мъх Ви предоставят възможността да декорирате различни типове площи като например офиси, фоайета, коридори, спа и уелнес пространства, казина, търговски обекти и др. Работата по индивидуална поръчка гарантира изработката на арт инсталации, подходящи и за приложение в дома, за оформянето на акцентни стени или части от помещенията в холове, трапезарии, коридори, гостни, спални и др.

Всичко, от което се нуждаем, е описание на Вашата идея!

От какви видове мъх и растителност могат да се изработят арт инсталациите?

Арт инсталациите могат да се изработват от топчест, плосък и скандинавски мъх – както по отделно, така и в комбинация. В допълнение могат да се добавят и консервирани растения (папрат, обикновен и бейби евкалипт). Благодарение на множеството възможности за избор, клиентът има пълна свобода да персонализира формата, релефа и текстурата на желаното решение така, че да постигне мечтаната декорация за своя интериор.

Налични цветове

Наличните цветове зависят от типа на растенията, които се използват за изработка на арт инсталацията. Топчестият мъх, например, е наличен в 3 цвята, а плоския – в 4. При скандинавския мъх са налични над 20 цвята.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ