РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЕКОРАТИВНИ ТЕКСТУРИ И КАСЕТИРАНИ ТАВАНИ

Декоративни текстури Duralmond за пресъздаване на всякакви форми и релефи, познати от природата и различните стилове на архитектурата. С помощта на решенията в серията всяко помещение или фасада могат бързо и лесно да бъдат променени до неузнаваемост. Материалът, от който са произведени, гарантира тяхната дълготрайна експлоатационна надеждност, здравина, устойчивост на стареене и UV-лъчи и най-важното – лесен и безпроблемен монтаж.

Описание

Решенията в серията декоративни текстури Duralmond са изградени от композитен материал, създаден чрез комбиниране на синтетични и растителни смоли с натрошени бадемови черупки. Така, вземайки растителен отпаден продукт, се оформят изключително красиви, детайлни, биоразградими и рециклируеми материали за дизайн с висока екологична стойност. Крайният продукт се характеризира с особено лека структура и тегло. Материалът е миметичен или с други думи - приема формата и текстурата на калъпа, в който се излива с идеална точност.

Декоративните текстури Duralmond притежават редица свойства. Те служат перфектно като топло- и звукоизолационен елемент. Наред с това, те се характеризират и с анти-ревербационни свойства (за разлика от ехото, реверберацията представлява продължително отражение на звукови вълни в затворено помещение или естествено ограничено пространство).

Декоративните елементи са подходящи както за интериорно, така и за екстериорно приложение. Решенията са идеален избор за монтаж както в дома, така и в силно натоварени търговски площи, офис пространства, хотелски комплекси, обществени сгради и др. Устойчивостта на материала на UV-лъчи, влага и агресивни атмосферни влияния, от своя страна, прави моделите в серията идеални решения за декориране на фасади.

Декоративните текстури Duralmond са един модерен, различен и лесен начин за пренасяне на цвят и дизайн, разчупващи традиционния изглед на повърхностите. Те могат да бъдат произведени във всеки нюанс от цветните диаграми: RAL, NCS и PANTONE в мат или гланц. Характерни за решенията в серията са техните красиви и нетрадиционни геометрични форми, спомагащи за постигане на ефект на дълбочина. Така стените в помещенията, както и фасадите на сградите могат да бъдат преобразени до неузнаваемост. Декоративните елементи са предпочитано решение за пресъздаване на релефи и форми познати от традиционната, минимилаистична и авангардна декорация за оформяне на елегантни, иновативни и специални пространства.

Монтажът на детайлите е бърз, лесен и безпроблемен. Веднъж след са монтирани, те не се нуждаят от допълнителна поддръжка освен периодичното забърсване от прах и наслоявания.

ИНФОРМАЦИЯ

Научете какво представляват текстурите Duralmond и какво ги прави толковапопулярно решение за приложение в интериори и екстериори на частн и обществени сгради.

Виж повече

МОДЕЛИ

Потопете се в разнообразието от модели и решения в серията текстури Duralmond и открийте формите и релефите, които пасват най-точно за целите на Вашия проект.

Виж повече

ГАЛЕРИЯ

Тук можете да откриете интересни идеи и вдъхновение от ефекта от работата с декоративните текстури Duralmond в интериори и фасади на различни типове сгради.

Виж повече
error: Content is protected !!