РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ И ТАПЕТИ

StyroDesign предлага пълен набор от стенни облицовки и тапети за ефектна декорация на помещенията в дома, офиса, хотелските или търговски площи. Колекцията съдържа многообразие от красиви и ефектни решения, изработени от органични, рецилирани или изцяло екосъобразни материали и суровини.

Богатата гама от стенни облицовки и тапети обхваща каменни тапети, органични тапети, дървени облицовки, дървена мозайка, мозайка от тиково дърво и италиански луксозни тапети. Всички решения в серията са произведени според най-високите европейски стандарти за качество.

Стенните облицовки и тапети в нашата гама са подходящи за оформяне на красиви и въздействащи дизайн концепции в множество направления. Те са подходящи за целите на модерния и минималистичен дизайн, биофилния и натурален интериорен дизайн, както и индустриализъм и Баухаус.

Богатият набор от стенни облицовки и тапети са предпочитано решение както от любители, така и от водещи интериорни дизайнери в България и Европа. Решенията в серията са сигурна рецепта да задоволите всички сетива, гарантираща индивидуалния почерк на вашите помещения.

error: