РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

Специален препарат за почистване на графити, мастила и бои. С негова помощ се гарантира ефективното премахване на графити от стени и фасади от ниско-порести повърхности като естествен и изкуствен камък, теракота, цимент, бетон, тухли и др.

Характеристики на препарат за почистване на графити

Препаратът за премахване на графити позволява бързото отстраняване на мастила и бои от всякакъв тип основи от естествен и изкуствен камък. Препаратът позволява ефективно почистване на графити от основни с ниска порьозност.

Продуктът е незапалим и лесно биогразградим. Не е класифициран като опасен за човека и околната среда.

Продуктът за почистване на графити се характеризира с ниско съдържание на летливи органични съединения като не оставя миризми и не изпуска опасни изпарения.

Приложение на препарат за отстраняване на графити

Препаратът за премахване на графити е подходящ за основи и повърхности от естествен и изкуствен камък като например гранит, мрамор, травертин, гранитогрес, клинкер, тухли, теракота, цимент и бетон.

Употреба и дозировка

Препаратът е готов за употреба.

Приложението става като нанесете продукта върху суха повърхност с помощта на четка, гъба и/или пръскалка. Оставете продукта за почистване на графити да подейства за около 15 минути.

Впоследствие трябва да изтъркате повърхността с помощта на мека и/или твърда четка, намокрена с вода. Желателно е да изплакнете повърхността с помощта на водоструйка или ръчно с четки и тампони, предварително намокрени с вода.

При необходимост повторете операцията със същите техники и процедури, докато графитите, боите или лаковете бъдат успешно отстранени.

Спецификация

Безцветна прозрачна течност

Специфично тегло [g/ml]: 1,09 +/- 0,020

Предпазни мерки за използване и съхранение

Препаратът за премахване на графити трябва да се съхранява в оригиналната му опаковка.

Съхранявайте избягвайки екстремни температури.

За повече информация относно използването и изхвърлянето на този препарат за почистване на графити разгледайте информационния лист за безопасност.