РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ОРГАНИЧНИ ТАПЕТИ

Богато разнообразие от органични тапети, комбинация от алпийска растителност и природни материали (треви, билки, цветя, семена и др.), залепени към специална подложка. Те са изцяло безвредни и произведени по екосъобразна технология. Подходящи са за оформянето на красиви и ароматни цветни повърхности по стени и тавани и отделни фини акцентни елементи в спални, коридори, общи части, спа зони, конферентни зали, офиси и др.

 

Описание

Серията органични тапети Organoid® включва красиви натурални тапети, произведени от изцяло природни материали като например сено, лавандула, метличина, цвят от рози, вълна, листа от бреза, дървесни кори и други. Всеки от тези материали се пресова върху разнообразие от основи за тапети, включително стандартни, самозалепващи и с гръб от лен по патентована технология, запазваща естествения вид, цвят и аромат на изходния материал.

В серията органични тапети са включени и олекотени версии, характеризиращи се с по-ниска плътност на естествени суровини и цветове. Решенията се предлагат и на линеен метър. Комбинацията от тези два фактора превръща тапетите в достъпно решение дори и за проекти с ограничен бюджет.

Органичните тапети са подходящи за оформянето на красиви цветни повърхности по стени и тавани. Решенията в серията самозелпващи органични тапети и фолиа са предпочитан избор за декорация на отделни елементи в обзавеждането като например мебели, осветителни тела и др.

Всеки един модел органични тапети се доставя в готов за интериорна употреба вид. Тапетите се лепят лесно и безпроблемно, само с помощта на обикновено лепило. Те не се раздуват и набъбват, запазвайки стабилността на своите размери. С помощта на самозалепващите органични тапети и фолиа, от своя страна, всеки един може да преобрази помещенията само в рамките на часове.

Без значение дали искате да декорирате трапезарията в дома, общите части в хотелското фоайе, или стъклената врата в офиса, серията органични тапети Organoid® Ви дава всичко, от което се нуждаете.

Като част от серията органични облицовки Organoid®, тапетите са носители на някои от най-значимите международни награди за интериорен дизайн.

„Органичните тапети и био плоскости на Organoid са олицетворение на биофилния дизайн. Органичните материали пробуждат сетивата – човек може да види, да усети и да се наслади на аромата на природните елементи, използвани в тези мултифункционални повърхности, и така да се почувства по-добре и по-здрав в пространството, което обитава.“

Джесика МакНаутън, президент на CaraGreen.

Информация

Запознайте се с един от най-лесните и приятни начини да пренесете природата в дома си и да я направите неизменна част от красотата на вашия интериор.

Виж повече

Модели

Портфолиото включва широк набор от органични тапети, подходящи за целите и бюджета на всеки един проект.

Виж повече

Галерия

Запознайте се с реални примери за ефекта от приложението на органичните тапети в частни домове, хотели, търговски центрове, ресторанти и др.

Виж повече
error: