РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

LED лампи и осветление за окачен таван

Серията LED лампи и осветление за окачен таван допълва ефекта от избора с нашите окачени тавани. Така, вие можете да изберете цялостно решение, което да не ви ограничава в избора на подходящо осветление, както и къде да го разположите. Многообразието от възможности, които предлагаме, гарантира, че вашият окачен таван ще може да бъде изпълнен според индивидуалните ви изисквания, а неговото осветление да се намира там, където има най-голямо функционално и естетическо значение.

7 принципа за идеално осветление за окачен таван

Производителите на осветителни системи предлагат доста широка гама от LED лампи и осветителни тела за окачени тавани. Въпреки, че в по-голямата си част те не са лош избор,истината е, че никой не разбира по-добре особеностите на окачените тавани от техните производители. В хода на комуникацията с архитекти, строители, клиенти започнахме да разбираме какви качества биха искали да видят в осветителната система на своя окачения таван. На база на събраната информация ние изградихме идеалната концепцията за LED лампи и осветление за окачени тавани.

Съгласно тези принципи, разработването и тестването на системата за осветление KRAFT LED се извършва в продължение на пет години. А днес вече можем да ви предложим идеалния избор за LED лампи и осветление за окачени тавани.

1

Тегло

LED лампата трябва да е лека и предназначена за монтаж директно на окачен таван.
Обосновка: окаченият таван е проектиран да издържи само теглото на собствената си конструкция. Според европейските стандарти лампа с тегло над 250 гр трябва да има отделно окачване.
Предимство: пестите при закупуване на допълнителни аксесоари за монтаж. Спестявате и човекочасовете за техния допълнителен монтаж, особено при по-големи площи.

2

Универсалност

Осветителното тяло трябва да може да се монтира върху T-образна таванна система, отворени клетъчни тавани, линейни лентови тавани и др.
Обосновка: Някои осветителни тела са подходящи само за определени видове окачени тавани. Например квадратни растерни лампи или LED панели с размери 600×600 мм се монтират в T-образна таванна система. За таван с отворена решетъчна структура, лампите се произвеждат според размера на таванната клетка.
Предимство: Можете да изберете всеки тип окачен таван, без да мислите за това какво осветитление ще пасне. Това спомага и при обновяване на осветителната система във вече готови помещения.

3

Място на монтаж

Осветителното тяло трябва да може да се монтира във всеки участък на окачения таван.
Обосновка: Много осветителни тела изискват специална подготовка на мястото. Поради тази причина се налага да поставите лампите не там, където искате, а където позволяват параметрите на конкретен таван.
Предимство: Можете да поставите осветителното тяло на всеки таван и точно там, където желаете.

4

Икономичност

LED лампите и осветлението, които изберете, трябва да пестят разходи.
Обосновка: Окачените тавани обикновено се монтират в големи помещения с работен график от 12 или повече часове на ден – търговски центрове, магазини, офис центрове, болници, училища и др. В такива случаи спестяването на енергия е особено важно.

5

Характеристики

Избраните LED лампи и осветление за окачените тавани трябва да имат високи технически и светлинни характеристики.
Обосновка: производителността на осветителното тяло трябва да бъде поне на нивото на най-добрите образци на пазара.

6

Надеждност

Осветителното тяло трябва да е надеждно, издръжливо и да не изисква поддръжка.
Обосновка: Надеждността и издръжливостта означават намалени разходи за подмяна и обновяване на осветителната система (напр. защита срещу пренапрежения, късо съединение и др.). Така се спестяват и разходи за текуща поддръжка на оборудването.

7

Сигурност

Осветителното тяло трябва да бъде безопасно.
Обосновка: Осветителните тела трябва да са безопасни както за обслужващия персонал, така и за посетителите. Това включва защита срещу токов удар, без вълни и без стробоскопичен ефект, без ултравиолетово лъчение, без вредни емисии и т.н.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

error: