РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Ламелни окачени тавани

Богата гама от ламелни окачени тавани с неограничени възможности за дизайн от гледна точка на цветове, визия и конструкция. Решенията са подходящи за декорация на всякакви помещения в частното и обществено строителство като вече красят стотици обекти из цяла Европа. Убедете се защо сами.

Ламелни окачени тавани: модели с правоъгълна и пластинчата релса

В класическия смисъл релсата е тесен и дълъг елемент. Преди години релсовите окачени тавани се произвеждаха единствено от дърво. Но с течение на времето и развитието на технологиите, на предно място излязоха моделите ламелни окачени тавани, изработени от метал. Днес, в редица отношения те значително превъзхождат дървените. KRAFT Deckensysteme идва при вас: кубични и пластинчати. И двата вида ламелен окачен таван се монтират на универсална траверса със стъпка 52 мм. А за кубичната релса също се предлагат персонализирани фитинги и гъвкав траверс.

Защо да изберете ламелни окачени тавани от StyroDesign? Цялата носеща шина KRAFT е изработена от поцинкована стомана с полимерно покритие, което ни позволява да предоставим 3 години гаранция срещу корозия. Наред с това, други предимства включват още и лесен монтаж и демонтаж, негоримост, възможност за боядисване във всеки възможен цвят по скалата RAL, както и в текстура на дърво.

Кубовидна релса

Релсата във формата на куб е с П-образен профил. Ширината на релсата може да бъде 35 или 88 мм, височина 35-105 мм с дължина до 6 м.

Линейна релса

Релсата във формата на плоча е направена с плоска форма, а краят ѝ е огънат под формата на L- или Z-профил.

С какво ламелните окачени тавани се различават от останалите видове? Няколко дизайн идеи

Най-важната разлика между ламелните и другите видове окачени тавани (пр. акустични тавани на T-образни профили или касетъчни окачени тавани), са неограничените дизайн възможности. Тук можете свободно да експериментирате с различни параметри, между които височина, ширина, дължина, стъпка, цвят и т.н. Вижте няколко интересни примера за ефекта от приложението на решенията в серията ламелни окачени тавани в нашата галерия.

За какви цели са най-подходящи ламелните окачени тавани?

Решенията в серията ламелен окачен таван се характеризират със своето универсално приложение. Те влизат в употреба за декорация както на търговски помещения, така и на частни домове, в помещения с високо ниво на влажност, на открито и др. С две думи – те могат да се прилагат навсякъде. Нашите ламелни окачени тавани са предпочитано решение за стотици обекти в Европа, включително:

– летища
– метростанции
– търговски и развлекателни центрове
– магазини
– кафенета, ресторанти
– хотели
– конферентни зали
– офиси
– спортни клубове
– бензиностанции

Дизайнерски ламелен окачен таван в шопинг център в Киев

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ