РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Изработка на гипсови профили, орнаменти и декорации

С интериорните гипсови профили, орнаменти и декорации внасяте неостаряващата класика в дома си. При нас ще откриете разнообразие от гипсови профили, включително корнизи, фризове, розетки за таван, орнаменти и ъглови елементи. А за тези, които търсят нещо уникално предлагаме и производство на елементи по индивидуална поръчка.

StyroDesign предлага на своите клиенти и партньори възможност за изработка на богата гама от интериорни гипсови профили и орнаменти от гипс по каталог. В допълнение, ние сме готови да произведем желаните детайли само по чертеж така, че да задоволят индивидуалните изисквания на Вашия проект.

Изработка на богата гама интериорни гипсови профили по каталог

Нашето портфолио разполага с разнообразие от интериорни профили по каталог. Гипсовите елементи са налични в множество категории включително корнизи, первази, фризове, розетки за таван, рамки, орнаменти и много други.

Решенията обхващат всичко от минималистични профили с изчистени линии и гладки повърхности, до профили с орнаменти, канали и красиви украшения.

Изработка на гипсови профили, орнаменти и декорации поръчка

Готови сме да откликнем и на всички, търсещи нещо уникално и индивидуално за своя проект. Производството на интериорни гипсови профили по поръчка позволява максимално точно изпълнение на Вашето задание така, че да постигнете интериора, за който винаги сте мечтали.

За целта се нуждаем от чертеж или изображение на предпочитания интериорен профил. Впоследствие ние се заемаме с неговата изработка така, че да отговаря изцяло на Вашето желание.

Крайният резултат е красиви и отличими интериори със свобствен стил.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

За къде са подходящи интериорните профили от гипс?

Интериорните гипсови профили са подходящи за декорация на множество помещения, включително кухни, трапезарии, спални, коридори, общи част и др.

Те намират приложение в частни домове, търговски площи, ресторанти, обществени сгради и много други.

Интериорните профили от гипс обикновено изпълняват две основни функции, включително:

  • Визуално разделение на стените или отделните равнини в помещението;
  • Акцент върху конкретни зони (розетки за акцент върху красив полилей; корнизи за акцент върху прехода между стените и тавана; орнаменти и рамки за акцент върху камини, врати и прозорци и др.).

Защо гипсови профили, орнаменти и декорации?

Гипсът е класика. Той е предпочитан материал за декорация в интериора още от древни времена. Можете да откриете гипсови профили и елементи в редица архитектурни стилове по целия свят. В България, и до днес украшенията, направени от него се срещат в обществени сгради като театри и галерии, частни домове като къщи и апартаменти старо строителство и др. Така, благодарение на своя чар и дълготрайна надеждност, гипсовите елементи ни радват в продължение на десетилетия.

Въпреки, че днес има много по-модерни материали, това не означава, че гипсът няма своите почитатели. Дори напротив – интериорните гипсови профили и елементи продължават да бъдат едни от най-търсените на пазара. Това се дължи на редица предимства, между които:

  • Лек и здрав материал;
  • Създават красиви и ясни линии;
  • Бърз и безпроблемен монтаж;
  • Дълготрайна надеждност.
error: