РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЕКОРАТИВНИ РЕШЕТКИ, ТЕКСТУРИ И ПАНЕЛИ

Серията декоративни решетки, текстури и панели обхваща в себе си разнообразие от красиви и изящни декоративни елементи, способни да преобразят до неузнаваемост всяка фасада или интериор. Изработени от различни материали, между които Duralmond, HDFOAM и MDF, решенията в направлението се характеризират с особено леко тегло, устойчивост на агресивни атмосферни условия и механичен натиск, както и лек и безпроблемен монтаж, дори и за хоби ентусиастите.

За да изпъква една фасада в днешно време е нужно нещо повече от ярки цветове. Дори напротив - минималистичните и едноцветни фасади в редица ситуации могат да изпъкват далеч по-ярко. За да стане това възможно, архитектите и проектантите залагат на декорация с елементи, придаващи форма и дълбочина на повърхностите. Такъв е случая с декоративните решетки, текстури и панели в портфолиото на StyroDesign. Елементите в серията се явяват перфектно средство за красиво и ефектно преобразяване на екстериора на жилищни сгради, търговски центрове, хотелски комплекси, обществени здания и др.

Не по-различна е ситуацията и с интериора. С помощта на декоративните решетки, текстури и панели, помещенията в дома, офиса или обществените площи могат да бъдат преобразени до неузнаваемост. В комбинация с архитектурни профили, осветителни тела и различни 3D форми и релефи, елементите предоставят един безграничен набор от възможности за пресъздаване на всякакви дизайн тенденции и архитектурни стилове.

error: