РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЕКОРАТИВНИ РЕШЕТКИ И ПРЕГРАДНИ ПАНА

Представяме ви иновативната колекция от декоративни решетки и преградни пана на Duralmond. Решенията в серията се предлагат под формата на големи пана, пригодени за използване както в интериора, така и в екстериора. Подходящи са за постигане на релеф и дълбочина, за отделяне на помещения, за филтриране на слънчевата светлина и за всички цели на креативното декориране на интериори и екстериори. Предлагат се и във варианти, изработен от MDF и HDFOAM, подходящи за вътрешни инсталации.

Описание

Решенията в серията декоративни решетки и преградни пана Duralmond са изградени от композитен материал, създаден чрез комбиниране на синтетични и растителни смоли с натрошени бадемови черупки. Така, вземайки растителен отпаден продукт, се оформят изключително красиви, детайлни, биоразградими и рециклируеми материали за дизайн с висока екологична стойност. Крайният продукт се характеризира с особено лека структура и тегло. Материалът също така е с идеална разливност и особено лесна обработка. Благодарение на това, той успява лесно да приема и пресъздава формата и текстурата на калъпа, в който се излива с идеална точност.

Архитектурните решетки притежават редица свойства. Те имат особена издръжливост, ниско тегло и се характеризират със звукоизолационни и звукопоглъщащи свойства (анти-ревербационни свойства - за разлика от ехото, реверберацията представлява продължително отражение на звукови вълни в затворено помещение или естествено ограничено пространство).

Декоративните елементи са подходящи за интериорно и екстериорно приложение. Решенията са идеален избор за приложение както в дома, така и в силно натоварени търговски площи, офис пространства, хотелски комплекси, обществени сгради и др. Устойчивостта на материала на UV-лъчи, влага и агресивни атмосферни влияния, от своя страна, прави моделите в серията идеални решения за декориране на фасади.

Декоративните решетки и преградни пана са един модерен, различен и лесен начин за пренасяне на цвят и дизайн, разчупващи традиционния изглед на повърхностите. Те могат да бъдат произведени във всеки нюанс от цветните диаграми: RAL, NCS и PANTONE в мат или гланц. Характерни за решенията в серията са техните красиви и нетрадиционни геометрични форми, спомагащи за постигане на ефект на дълбочина. Така стените и таваните в помещенията, както и фасадите на сградите могат да бъдат преобразени до неузнаваемост. Декоративните решетки и преградни пана са предпочитано решение за пресъздаване на форми и текстури познати от традиционната, минимилаистична и авангардна декорация за оформяне на елегантни, иновативни и специални пространства.

Монтажът на детайлите е бърз, лесен и безпроблемен. Веднъж след като декоративните решетки са монтирани, те не се нуждаят от допълнителна поддръжка освен периодичното забърсване от прах и наслоявания.

Информация

Решенията в серията декоративни решетки и преградни пана се изработват от три вида материали – Duralmond, MDF и HDFOAM.

Виж повече

Модели

Разгледайте продуктовата гама от готови решения и открийте декоративните решетки и преградни пана, които най-пълно съответстват на целите на Вашия проект.

Виж повече

Галерия

Запознайте се с неповторимия ефект от приложението на декоративните решетки и преградни пана в домове, офиси, търговски площи и др.

Виж повече
error: