РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Декоративни ламперии и MDF облицовки

Декоративни ламперии и MDF облицовки за цялостно претворяване на помещенията в дома, офиса, търговския комплекс, хотелските части и др. Изработката на елементите става изцяло по индивидуална поръчка, изцяло съобразена с изискванията на клиента. Така имате свободата да изберете концепцията, която най-точно пасва на Вашите изисквания, бюджет и спецификите на конкретния проект.

Описание

Едно от най-разпространените и предпочитани средства за интериорен дизайн е декорирането на стените с декоративни ламперии и MDF облицовки.

Декоративните ламперии и MDF облицовки заемат достойно място в модерните жилищни и офисни площи, тъй като предоставят отлична алтернатива на естественото дърво. Същевремнно, решенията са далеч по-достъпни, лесни за монтаж, и най-важното – със значително по-малък негативен отпечатък върху природата. В допълнение, разнообразието от модели по нищо не отстъпва на традиционните дървени панели като максимално точно пресъздава цвета и текстурата на желаната дървесина. Те се вписват в многообразие от стилове, включително модернистични концепции, класически дизайн идеи, проекти в кънтри, рустикален или винтидж стил и др. Посредством умело боравене с формите, този тип решения позволяват и оформяне на 3D стени - предпочитан елемент при по-футуристични и нетрадиционни идеи в дизайна на помещенията.

Общото при решенията в серията е, че те свалят ограниченията пред Вашата креативност. Благодарение на разнообразието от възможности, можете да създадете оригинален вътрешен интериор без ограничения за неговото предназначение. Решенията се изработват по поръчка според индивидуалните особености на Вашия проект така, че да изпълнят всяко едно от очакванията Ви. По този начин ние предоставяме гъвкави решения за всеки вкус и бюджет. Без значение от сложността на идеята, ние ще се погрижим всяка една концепция да оживее върху Вашата стена.

Предимствата на серията декоративни ламперии и MDF облицовки включват естетика и завършеност, неизчерпаем набор от възможности, достъпна цена, лесен и бърз монтаж, опростена поддръжка, звукоизолационни свойства, дълготрайност и др.

ИНФОРМАЦИЯ

Научете повече за това какво представляват решенията в серията декоративни ламперии и MDF облицовки и какво ги прави толкова предпочитано решения в интериорния дизайн.

Виж повече

ГАЛЕРИЯ

Тук ще откриете множество примери и креативни идеи на интериорен дизайн с декоративни ламперии и MDF облицовки.

Виж повече
error: