РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЪРВЕНА МОЗАЙКА

Дървото е един от най-предпочитаните материали за декорация на дома. Дървени материали присъстват под една или друга форма в почти всяко едно направление на интериорния дизайн. Една от най-предпочитаните форми за вплитане на дървен материал в интериора е популярната дървена мозайка. Серията от решения в направлението дървена мозайка включват в себе си многообразие от възможности, ръчно изработени от различен тип дърво, с разнообразен релеф, структура, шарка и цветове. Подходящи са за приложение както в дома, така и в силно-натоварени интериорни площи и помещения в обществени и офис сгради.

Описание

Дървените мозайки от дъб и орех са произведени ръчно от остатъчен дървен материал и стари дървени елементи като по този начин притежават отличен екологичен баланс. Всяка от колекциите като например Memory (белено дърво), Gently (цепено дърво), Cuts (дялано дърво) или Invy (рустикално дърво) са истински ръчно изработени уникати. Квадрати, правоъгълници и летви от различно дърво и с различни формати, повърхности, дизайн и цветове, създават една неповторима атмосфера и премахват ограниченията пред индивидуалния дизайн на стени и помещения.

Модели

Потопете се в многообразието от ръчно изработени елементи и открийте дървената мозайка, която най-добре приляга на целите на Вашия проект.

Виж повече

Галерия

Галерия с реални примери от практиката за ефекта от приложението на решенията в серията дървена мозайка в сгради от частното и обществено строителство.

Виж повече
error: