РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЪРВЕНА ДЕКОРАЦИЯ

Решенията в серията дървена декорация комбинират изкуствени декоративни детайли, имитиращи естествен дървен материал, както и мозайки от орех, дъб и тиково дърво, изработени от рециклиран естествен материал. Общото между всички тях е, че предоставят, щадящи природата, красиви и ефектни дизайн решения за тези, които искат да внесат автентичното излъчване на дървения материал в интериора.

Решенията в серията дървена декорация предоставят всичко нужно за тези, желаещи да впрегнат красотата и специфичното излъчване на дървения материал за целите на интериорния дизайн. Елементите са разпределени в три отделни направления – имитация на дърво, дървена мозайка и мозайка от тиково дърво. Серията комбинира изкуствени материали, имитиращи дърво, както и решения от рециклиран естествен дървен материал. Общото между всички тях е, че щадят природата и не допринасят за унищожаването на така ценния дървен материал.

Решенията в направлението имитация на дърво обхващат различни дизайн елементи, създадени от изкуствени материал, които максимално точно и реалистично пресъздават излъчването и автентичния облик на дървения материал. В т.ч. влизат фасадни дъски, декоративни дървени греди, декоративен сайдинг, декоративен обков и декоративни конзоли. Решенията в серията са изработени от здрав, твърд и устойчив материал, покрит със специален финишен слой, благодарение на който крайният елемент по нищо не се различава от облика на естествения дървен материал. Така успяваме да произведем красиви и дълготрайни дизайн елементи, щадящи природата.

Дори и решенията от естествено дърво са с основен фокус – екосъобразно производство, щадящо дървения запас в природата. Решенията са обединени под името second|life поради факта, че за производството им се използва рециклиран естествен дървен материал. Така, вдъхвайки му нов живот, ние изработваме красиви дървени мозайки от орех, дъб и масивно тиково дърво. Именно поради оскъдния запас на тиковото дърво в природата, нашите решения се явяват толкова търсен избор за оформление на помещения според особеностите на различни дизайн проекти.

Решенията в серията дървена декорация са идеален избор за оформление на помещения в частни домове, обществени площи, търговски центрове, хотелски комплекси, офиси и други.

error: