РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЕКОРАТИВНИ 3D ПАНЕЛИ

Решенията в серията 3D панели Duralmond се изработват чрез специална техника на формоване, която позволява постигането на всякакви креативни форми и релефи. Панелите разгръщат вселена от креативност и цвят в сфера, която традиционно е ограничена до простотата на плоските и студени повърхности. Решенията в серията 3D панели са специално разработени за приложение по фасади, в търговски помещения и обществени пространства, както и във всички видове интериори, представлявайки особен интерес за интериорни дизайнери, архитекти и проектанти.

Описание

Решенията в серията 3D панели Duralmond са изградени от композитен материал, създаден чрез комбиниране на синтетични и растителни смоли с натрошени бадемови черупки. Така, вземайки растителен отпаден продукт, се оформят изключително красиви, детайлни, биоразградими и рециклируеми материали за дизайн с висока екологична стойност. Крайният продукт се характеризира с особено лека структура и тегло. Материалът също така е с идеална разливност и особено лесна обработка. Благодарение на това, той успява лесно да приема и пресъздава формата и текстурата на калъпа, в който се излива с идеална точност.

3D панелите притежават редица свойства. Те служат перфектно като топло- и звукоизолационен елемент. Наред с това, те се характеризират и със звукопоглъщащи свойства (анти-ревербационни свойства - за разлика от ехото, реверберацията представлява продължително отражение на звукови вълни в затворено помещение или естествено ограничено пространство).

Декоративните елементи са подходящи за интериорно и екстериорно приложение. Решенията са идеален избор за приложение както в дома, така и в силно натоварени търговски площи, офис пространства, хотелски комплекси, обществени сгради и др. Устойчивостта на материала на UV-лъчи, влага и агресивни атмосферни влияния, от своя страна, прави моделите в серията идеални решения за декориране на фасади.

Решенията в серията 3D панели са един модерен, различен и лесен начин за пренасяне на цвят и дизайн, разчупващи традиционния изглед на повърхностите. Те могат да бъдат произведени във всеки нюанс от цветните диаграми: RAL, NCS и PANTONE в мат или гланц. Характерни за решенията в серията са техните красиви и нетрадиционни геометрични форми, спомагащи за постигане на ефект на дълбочина. Така стените в помещенията, както и фасадите на сградите могат да бъдат преобразени до неузнаваемост. 3D панелите са предпочитано решение за пресъздаване на релефи и форми познати от традиционната, минимилаистична и авангардна декорация за оформяне на елегантни, иновативни и специални пространства.

Монтажът на детайлите е бърз, лесен и безпроблемен. Веднъж след са монтирани, те не се нуждаят от допълнителна поддръжка освен периодичното забърсване от прах и наслоявания.

 

Информация

Научете какво превръща декоративните 3D панели Duralmond в толкова популярно и доказано решение в дизайна на интериори и фасади.

Виж повече

Модели

Разгледайте продуктовата гама от 3D панели и открийте моделите, които най-пълно съответстват на целите на Вашия проект.

Виж повече

Галерия

Запознайте се с неповторимия ефект от приложението на 3D панелите в домове, офиси, търговски площи и др.

Виж повече