РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ЗА ФИРМАТА

StyroDesign е водещ производител на архитектурни профили и декоративни елементи от HDPS, PU, EPS и XPS за интериори и фасади, както и официален представител за България и Балканския полуостров на Gaudi Décor.

Фасадната и интериорна декорация предлагана от StyroDesign продължава най-добрите архитектурни традиции в тяхното модерно изпълнение.

Използването на декоративна орнаментика е типично за стиловете, отнасящи се към класиката в архитектурата. Появата на съвременни технологични материали като например полистирол и полиуретан, позволява да се реализират нови художествени образи на фасадите и интериорите с необичайна, до тогава, лекота и скорост.

Дървените фасадни и интериорни облицовки и греди, изработени от съвременни материали са способни да зарадват ценителите на самобитната архитектура.

 

Произвежданите от СТИРОДИЗАЙН декоративни елементи включват няколко направления, разграничаващи се по използваните, за производството, материали и техните приложения:

Фасадна и интериорна декорация от полистирол по каталог или по индивидуален проект е основното направление, което компанията предлага. Този вид декорация се отнася към така наречения лек декор и може да бъде използван както при стари, така и новопостроени сгради, независимо от техния тип – тухлени, бетонови, сглобяеми конструкции;
Интериорна и фасадна декорация от полиуретан по каталог е второто основно направление, по което компанията работи. Този вид декорация, също както полистирола се причислява към леките декори и може да бъде монтиран на всякакви видове нови и стари сгради;
– Декорация от различни видове материали (високоякостен полимербетон, полиуретанови и сликонови отливки и др.), изпълнявани само по индивидуален проект и поръчка;
Имитация на дърво и дървени елементи (от полистирол и полиуретан) по каталог и индивидуална поръчка;
– Spa & Wellness елементи по каталог или индивидуален проект;

На сайта на StyroDesign можете да подберете целия спектър от декорация за Вашия дом и проект! На Ваше разположение са предоставени каталози включващи повече от 5000 различни модели на декоративни орнаменти. Възможна е и изработката на архитектурни елементи от различни видове материали по индивидуален проект и поръчка.

StyroDesign предлага целия комплект системни услуги, необходими за изпълнение на проекти с различна степен на сложност.

– Създаване на дизайн проект на фасадата или интериора;
– Избор на най-добрата комбинация от материали;
– Окомплектоване на проекта и доставка на декоративните елементи и, необходимите за техния монтаж, аксесоари;
– Изпълнение на монтажните дейности;

Работейки с нас, вие си гарантирате партньорство с един изпълнител, отговорен за всички етапи на работа по създаването на индивидуалния образ на Вашия дом!

Нашата главна цел е да направим дома Ви красив!

error: