SHITJE ME ZBRITJE DERI NE 80%

Cilësi, besueshmëri dhe kreativitet mbi pritshmëritë

STYRODESIGN është një kompani lider në fushën e dizajnit të brendshëm dhe fasadave. Është e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve cilësore të afta për të përmbushur kërkesat edhe të shijeve më kërkuese. Në gamën tonë do të gjeni profile dekorative fasade, profile të brendshme, myshk dekorativ skandinav, tapete organike, tapete betoni, rrjeta dhe panele dekorative, profile allçie etj.

 

Cilësia është faktori vendimtar që përcakton suksesin e çdo projekti. Dekoret STYRODESIGN krenohen jo vetëm për cilësinë e tyre më të lartë, por edhe për dizajnin dhe funksionalitetin e tyre të sofistikuar, instalimin e lehtë dhe funksionimin afatgjatë.

SHËRBIMET

Së bashku me një portofol të pasur zgjidhjesh produktesh, ne ofrojmë gjithashtu një sërë shërbimesh për të ndihmuar klientët dhe partnerët tanë. Në këtë mënyrë, ne arrijmë të ofrojmë shërbim profesional, duke ofruar gjithçka që ju nevojitet për të zbatuar çdo projekt nga fillimi në fund!

Projektet 3D

Ne qëndrojmë pas jush në procesin e planifikimit dhe përgatitjes së dizajnit tuaj konceptual. Me ndihmën e vizualizimeve 3D, ju mund të njiheni me rezultatin përfundimtar të projektit edhe para se ta filloni atë!

Shiko me shume

Shërbime individuale

Nuk ka tregues më të mirë të cilësisë së produkteve tona sesa klientët e kënaqur. Shfletoni galerinë me projektet tona më domethënëse dhe shijoni rezultatin e bukur përfundimtar.

Shiko me shume

Skanim i fasadave dhe ambienteve të brendshme

Shërbim gjithëpërfshirës për skanimin e fasadave dhe ambienteve të brendshme në projektet e restaurimit të objekteve emblematike dhe objekteve-monumenteve të kulturës.

Shiko me shume
error: