РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Потопете се в разнообразието от рекламни материали, визуализиращи ефекта от работата с архитектурните профили и декоративни елементи на StyroDesign. Декоративните мостри спомагат за лесна и удобна ориентация в многообразието от форми, структури и релефи, в които се предлагат продуктите. Така, всеки един може да намери перфектното решение за нуждите на своя проект.

Рекламно табло PU - GaudiDecor

IMG_6805

Рекламно табло HDPS - GaudiDecor

Рекламно табло PU - GaudiDecor

Рекламно табло PU - GaudiDecor

Рекламно табло - Имитиция на дърво

Мостри Organoid®

csm_organoid_marketing_tool_sample_b192692609

Мострите на натуралните плоскости от HPL са брандирани и идват в размер 210 х 145 мм (както на примера). Мостри върху всякакъв тип други основи (тапети, филм и др.) са в картонена рамка (размер 210 х 290 мм).

Брошура Organoid®

csm_organoid_brochure_994bf28a34

Брошурата с органичните повърхности разкрива в детайли тяхната иновативна идея – да доближат природата по-близо до интериора. Брошурата съдържа подробна информация за цялото продуктово направление.

Каталог с мостри

csm_lagerkollektion_stock_programme_2019_d0d1b77778

Каталогът съдържа информация за цялото продуктово направление, както и мостри на всяко едно от предлаганите решения.

Премиум каталог Organoid®

csm_organoid_premiumbox_03_8fd0ad1f0b

Премиум каталогът включва в себе си всички гореизброени рекламни материали. Така, с него получавате Каталог с мостри и наличности 2019, примери на Organoid HPL, Flexi, Wallpaper, Pure, Translucent и Брошура Organoid®.

Ново: Organoid® стикер

csm_nfc_1_0810c29228

Лазерно-изрязаният Organoid® стикер е с размери 8 х 2.5 см и има самозалепващ гръб. Може да бъде прикрепен към всякакъв тип повърхности, декорирани с нашите органични облицовки. С помощта на стикерите, въпроси от типа на „Какво е това?“ или „Как да се сдобия с това?“ могат лесно да бъдат отговорени.

Презентационни гребла Organoid®.
csm_organoid_presentation_rake_2_ddf2c14d20

Тъй като греблото е най-възловият инструмент при събирането на сено, ние залагаме на него и като интересен и отличаващ се начин да презентираме органичните облицовки.

error: