РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

РАСТЕРНИ ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

Разнообразие от растерни окачени тавани за декориране на интериори в частни и обществени помещения като например офиси, търговски центрове, болници, училища, хотелски части и др. Таваните се отличават със своя уникален дизайн с възможност за персонализация, както и значителна функционалност и експлоатационна надеждност. В комбинация с подходящото осветление, нашите растерни окачени тавани могат да придадат на всяко едно помещение индивидуален и запомнящ се облик.

Верни на мисията да Ви предлагаме най-иновативните и функционални решения за интериорен дизайн, разширихме продуктовото си портфолио с богат набор от растерни окачени тавани и аксесоари. Така, при нас вече можете да откриете ламелни и решетъчни окачени тавани, метални пана, акустични панели и специално LED осветление за тях.

Гамата предлага богат набор от решения за целите на интериорния дизайн на всякакви проекти, включително:

  • Жилищно и частно строителство – за проекти за оформление на интериора на фоайета, общи части, както и помещения в частни домове
  • Обществени площи – дизайн на офиси, търговски площи, ресторанти, хотелски части, помещения в обществени сгради и др.

Серията растерни окачени тавани предлага и редица предимства, между които:

  • Красива визия – детайлите в серията тотално преобразяват представата за традиционния окачен таван, давайки възможност за постигане на една неповторима визия в помещенията
  • Функционалност – окачените тавани позволяват скриване на всякакви комуникации, въздуховоди или други елементи, докато акустичните панели могат да топлоизолират и да бъдат използвани още като стенни панели, звъкопоглъщащи и акустични прегради и други дизайн решения
  • Разнообразни възможности за дизайн – детайлите могат да се изработват с текстура на дърво, метал, камък, както и да се декорират във всеки един цвят по RAL
  • Дълготрайна устойчивост – решенията са произведени от устойчиви и здрави материали, гарантиращи тяхната дълготрайна експлоатационна надеждност
  • Лесен монтаж – предлагаме пълен набор от аксесоари за монтаж на детайлите, които в комбинация с подробните ни инструкции за монтаж, превръщат процеса в безпроблемна задача
  • Ниско тегло – конструкцията е максимално олекотена, благодарение на което се минимизира натоварването върху основата
  • Безпроблемна поддръжка – детайлите позволяват лесен демонтаж и почистване, в случай на нужда
Решетъчен окачен таван

StyroDesign

Ламелни окачени тавани

Този тип тавани предоставят неограничени дизайн възможности. С тях можете свободно да експериментирате с различни параметри, между които височина, ширина, дължина, цвят и т.н. Така например, детайлите могат да се боядисат във всеки един цвят по RAL скалата, както и да се изработят с текстура на дърво, метал и камък.

Монтират се лесно посредством два вида релси (кубовидна и линейна) според изискванията на проекта и са негорими. Влизат в употреба както при търговски и обществени площи, така и при частни домове, в помещения с високо ниво на влажност, на открито и т.н.

StyroDesign

Решетъчни растерни окачени тавани

Този тип окачени тавани са отворени, за да придават дълбочина и релеф на помещенията, но същевременно и перфектно да прикриват всякакви комуникации, кабели и инсталации. Разнообразието от модели – класически, пирамидален и касетъчен, както и възможността за декорация във всеки един цвят по RAL – правят гамата подходящо решение за всякакъв тип проекти. А за тези, които искат нещо специално, предлагаме решетъчните окачени тавани с текстура на дърво, метал или камък.

Изцяло негорими са като се монтират лесно, а поддръжката им е безпроблемна.

StyroDesign

Пана за растерни окачени тавани

Лесният монтаж и безпроблемната поддръжка, в комбинация с изпитаните експлоатационни свойства и възможността за вграждане на осветителна система, правят металните пана за окачени тавани перфектен избор за всякакви помещения – от търговските и офис площи, до медицински и обществени заведения.

При нужда от достъп до вградените комуникации, всяко пано може лесно и бързо да бъде премахнато, дори и от непрофесионалисти. В допълнение, този тип решения са незапалими и нетоксични, предразполагат безпроблемна дезинфекция, което прави възможно използването им в медицински заведения.

Акустични панели за шумо- и топлоизолация

Решенията в серията намират приложение както като пана за окачен таван така и за самостоятелно приложение като стенни панели, звъкопоглъщащи и акустични прегради и други дизайн решения.

Наред с ефективната шумоизолация, серията акустични панели спомага и за топлоизолирането и оформянето на модерния облик на стените и таваните. Решенията са незапалими и изработени от екосъобразни суровини и съчетават функционалност и естетическа издържаност като позволяват боядисване във всеки цвят по RAL схемата.

StyroDesign

LED осветление за растерни окачени тавани

Серията LED лампи и осветление за окачен таван KRAFT допълва ефекта от избора на нашите окачени тавани. Многообразието от възможности, които предлагаме гарантира, че вашият окачен таван ще може да бъде изпълнен според индивидуалните ви изисквания, а неговото осветление да се намира там, където има най-голямо функционално и естетическо значение.

Решенията в серията са разработени според водещите принципи за ефективно осветление и се характеризират с ниско тегло, икономиченост, и универсалност.

В допълнение, те превъзхождат многократно стандартните решения на пазара – вижте как и защо в резултатите от лабораторните изпитвания.