РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Ръчно изработени мивки

Серията включва уникални, ръчно изработени мивки и умивалници в разнообразие от стилове, включително марокански, мексикански и други - както за вграждане, така и за плотове. Всички мивки са предлагат със стандартен дренажен отвор.

Уникални ръчно изработени мивки и умивалници с артистичен облик 

Всяка една мивка или умивалник са уникални сами по себе си, тъй като се изработват изцяло ръчно като опитни артисти декорират покритието в разнообразие от цветове. Това означава, че не можете да откриете два идентични модела, а напротив – във всеки продукт ще личи персоналния почерк на твореца. При нас ще откриете:

  1. Ръчно избработени мивки от Италия, регион Сицилия, по вековна традиция в работата с керамика
  2. Ръчно изработени мивки в арабски и ориенталски стил от различни региони в Турция и Мароко, пресъздаващи отличителните символи и цветове за тези култури
  3. Ръчно изработени мивки от Мексико по технологията Талавера, комбиниращи особеностите на испанските, мексикански и китайски направления
  4. Ръчно изработени мивки с фолклорни мотиви от Полша, изработени по технология на над 700 години
  5. Ръчно ковани мивки, покрити със защитна патина, изработени от мексикански творци по древна технология
  6. Мивки и умивалници, изработени от европейски художници, изработени от керамика, камък тип оникс във всякакви цветове и нюанси, полускъпоценни камъни или вкаменено дърво

Изберете подходящите мивка или умивалник за всеки интериорен стил 

Разнообразието от дизайни дава възможност да намерите перфектното решение за Вашия интериорен проект без значение дали става въпрос за ориенталски, класически, рустик или модерен стил. 

Гамата от решения се характеризира с богато разнообразие от цветове, така че да можете да откриете идеалния модел спрямо цветовата гама на всяка баня.

Наред с това, мивките и умивалниците в нашето портфолио впечатляват със своята уникална форма (овални, кръгли, правоъгълни, плоски, сферични, дълбоки, високи и др.), размери (малки и големи мивки и умивалници) разнообразни възможности за приложение (мивки за вграждане или плот), гланцирано покритие, усещане за масивност и индивидуални детайли. 

Поради специфичните си форми (кръгли, овални, наподобяващи лодка, правоъгълни, сферични, плоски, високи, дълбоки, плитки или др.), красивият дизайн на всяка една мивка или умивалник е видим от всеки един ъгъл, превръщайки ги в акцентен елемент в помещението.

Някои от решенията се отличават и с уникален релеф, който в комбинация със светлината, създава неповторим 3D ефект, подчертаващ дълбочината на цветовете.

*Реалният облик на мивката или умивалника може да се отличава от този на снимката на съответния модел поради ръчната изработка.

Лесна поддръжка и дълготрайно експлоатационно качество 

Мивките и умивалниците в нашето портфолио се произвеждат чрез изпичане на висока температура (960°C). Последващото глазиране се извършва с натурални оксиди, което гарантира наситения и дълбок цвят.

Те са устойчиви на почистващи препарати, стареене и променливи температури. В допълнение, те не изискват специална поддръжка или разходи за скъпоструващи препарати. Благодарение на своето покритие, дизайнът и структурата на мивката остават стабилни при химични и механични (драскане) агресори.

error: