РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ПРОФИЛИ ОТ ДЪРВО И MDF

Стилни и детайлни орнаменти и профили от дърво за приложение в интериори в частни и обществени сгради. Дървените профили се предлагат в готови варианти, както и с възможност за изпълнение на персонализирани задания според изискванията на клиента. За изработка на всеки профил от дърво се използва естествена дървесина като дъб, ясен, липа и др. По желание на клиента профилите могат да се изработят и от екзотична дървесина като например евкалипт, сибирска лиственица, клен, смърч и др.

Описание

Решенията в серията профили от дърво предоставя всичко нужно за реставриране и реновиране на детайли и елементи в сгради-паметници на културата, както и в интериори в емблематични здания, музеи и т.н. Персонализираният подход при изработката на различните профили от дърво позволява задволяване нуждите на всеки клиент, включително производство на 3D фигури, форми и релефи, изработка на антични мебели и орнаменти, декорация на жилищни и обществени интериори в рустикален стил и др.

След производство, профилите от дърво се полират и защитават от влага и UV-лъчи с вакса за дърво и цвят по избор. Впоследствие се доставят готови за монтаж. Специалните покрития предпазват дървесината от негативните влияния на външната среда и я съхраняват за дълъг период от време.

В зависимост от желанията на клиента, елементите могат да се произвеждат от различни типове дърво, включително и различни типове екзотична дървесина. Част от решенията се предлагат и във вариант, изработен от MDF и грундирани и боядисани с полиуретанов грунд и боя в цвят по избор от RAL палитрата.

Модели

Запознайте се с моделите в серията декоративни профили от дърво за интериора и открийте решенията, които най-точно пасват на стила на Вашия проект.

Виж повече
error: