РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

ОПИСАНИЕ

ТЕРАФЛЕКС® ACRYLIC е универсален акрилен уплътнител, предназначен за попълване и уплътняване на всички слабо подвижни и ненатоварени фуги между порести строителни материали (бетон, тухла, мазилки, естествен и изкуствен камък, гипсови плоскости, зидарии, дърво и др.) и за уплътняване на фуги между профили.

Препоръчва се за попълване на цепнатини и фуги при дограми и каси на врати и прозорци, первази, бетонни елементи и др. Подходящ е за попълване на малки пукнатини в стени и тавани. Става водоустойчив след като се втвърди и може да бъде използван за уплътняване във влажни помещения, но върху сухи по време на полагането повърхности.

ТЕРАФЛЕКС® ACRYLIC образува трайна, плътна и постоянно еластична маса с отлично сцепление към множество порести материали и повърхности. Запазва всичките си качества, и особено еластичността на създадената от него връзка, по време на целия си период на употреба.

Втвърдява се без свиване, като образува идеално гладка повърхност. Съвместим е с всички стандартни системи за боядисване и лакиране и след втвърдяването си, може да бъде лесно боядисан. Не се препоръчва за глазирани материали. Подходящ е за вътрешна употреба.