РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

Универсално лепило на база хибриден полимер с голяма сила на залепване. Предназначено е за монтаж на архитектурни декоративни елементи от полиуретан или дурополимер върху стени и тавани от всякакъв тип.

Притежава отлична адхезия към различни строителни материали и гарантира здрава връзка между архитектурния декор и повечето строителни повърхности (тухли, бетон, гипс, алуминий, камък, обработено дърво, поливинилхлорид, стъкло и т.н.). Нанася се леко и може да се използва дори върху леко влажни повърхности.

Осигурява бързото фиксиране на детайлите, позволявайки корекция на тяхната позицията. Излишното лепило се отстранява лесно. След изсъхване може да бъде боядисвано с бои на водна основа.

Устойчиво на атмосферни влияния и ултравиолетово лъчение! Не е подходящо за залепване на фугите между елементите!

За фасадно и интериорно приложение!

Среден разход: 10 м (290 мл)
Разфасовка: патрон 290 мл
Цвят: бяла пастообразна маса
Състав: хибридни полимери без мирис; не съдържа разтворители
Изисквания: основата да е здрава, чиста, суха, обезмаслена и без прах

 

Начин на работа: Преди да се нанесе лепилото, повърхността трябва да се почисти от праха с леко навлажнена кърпа. При необходимост да се отстранят всички омазнявания. Всички нестабилни и ронливи участъци трябва предварително да се обработят с дълбокопроникващ грунд.

Лепилото се нанася с пистолет на линии по задната повърхност на детайла, който след това се притискат плътно към основата и се фиксира неподвижно за 4-5 секунди. Излишъците от лепило се отстраняват веднага.

Пълно втвърдяване на лепилото се извършва след 24 часа.

Условия на работа: Температура по време на работа и през следващите 24 часа не трябва да е по-ниска от -10ºС. Относителната влажност на въздуха да не е по-ниска от 40%.

Почистване на инструментите: С бял спирт веднага след приключване на работа.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство в запечатана оригинална опаковка, съхранявана на сухо място, при температура от +5°С до +25°С.

Допуска се  замръзване на лепилото до температура не по-ниска от  -30°С със следващо размразяване в топло помещение, без интензивно нагряване, с помощта на сешоар, в близост до климатик и др. (не повече от 5 цикъла).

Мерки за безопасност: Да се съхранява на място, недостъпно за деца! По време на работа да се ползват средства за индивидуална защита на очите и ръцете. При попадане на лепило в очите, внимателно да се промият с вода, и при необходимост да се потърси лекарска помощ.