РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

СВОЙСТВА

- супер еластична дори и при ниски температури

- с много добра адхезия към основата

- преодолява пукнатини до 1 мм

- защита срещу гъбички, плесени и бактерии

- силно паропропусклива

- устойчива на замърсяване и UV-лъчи

 

ОПИСАНИЕ

ТЕРМОФЛЕКС® SUPER ELASTIC е готова за нанасяне пласто-еластична боя на база силиконови смоли за саниране на напукани фасади. Приложима е при всички видове минерални основи, бои и мазилки (стари и нови) от изкуствени смоли и полимери, и други. Изключително подходяща е при саниране на стари сгради в процеса на реновиране на финишните им покрития. Препоръчва се като защитно покритие за декоративни архитектурни детайли и елементи по фасади от всякакъв вид.

Боята е с извънредно голяма еластичност и разтегливост до 160% и издържа на извънредно големи линейни разширения и движения на основата без да се напука. Не се напуква дори и когато в основата под нея се образуват нови пукнатини. Повишената адхезия на продукта към основата, възпрепятства отлепването на боята при тези движения и дава възможност за преодоляване и саниране на съществуващи пукнатини с ширина до 1 мм, без тяхното предварително запълване.

Покритието направено с ТЕРМОФЛЕКС® SUPER ELASTIC е с висока устойчивост на атмосферни влияния, UV лъчи, температурни промени, промишлени газове, стареене и замърсяване. Отличава се с много висока паропропускливост и позволява така нареченото “дишане” на фасадата. Има добри водоотблъскващи свойства и е устойчива на биологични зарази, мухъл, плесен, гъби и др. Създава лесно за поддържане дълготрайно покритие, което е резистентно към киселинни дъждове и отлагания от замърсения въздух, които не влизат в химична реакция с него. Осигурява голяма стабилност на цвета и лесното поддържане на чистотата на фасадата.

Системата за тониране ENERGY IN COLORS дава възможност за избор от повече от 2080 цвята.