РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

СВОЙСТВА

- с фина релефна структура

- твърдо ненапукващо се покритие

- коригира неравности и пукнатини

- особено лесно нанасяне – дори и от неопитни

- силно  паропропусклива

- висока устойчивост на атмосферни условия

- позволява индивидуално структуриране: с валяк, четка или баданарка

 

ОПИСАНИЕ

ТЕРМОФЛЕКС® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ е модерна декоративна ролкова мазилка, с изразена релефна структура. Създава твърдо, ненапукващо се декоративно покритие, което лесно коригира леки неравности и фини пукнатини в повърхността. Нанася се изключително лесно – дори и от хора без опит.

Приложима е при всички видове минерални основи: бетон, минерални мазилки, циментови плоскости, гипсокартон, бои, мазилки (стари и нови), хартиени тапети и други. Особено се препоръчва при саниране на повърхности с множество фини пукнатини. Подходяща е за използване при външни и вътрешни условия.

Покритието направено с ТЕРМОФЛЕКС® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ е с висока устойчивост на атмосферни влияния, UV лъчи, температурни промени, промишлени газове и други. Отличава се с изключителна еластичност и много висока паропропускливост.  Отворената структура на покритие позволява така нареченото “дишане” на фасадата.

Системата за тониране ENERGY IN COLORS дава възможност за избор от повече от 2080 цвята.

ТЕРМОФЛЕКС® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ се използва като завършващо покритие в интегрираните системи за топлоизолиране ТЕРМОФЛЕКС® CLASSIC и ТЕРАПОР® ULTRA и е подходяща както за новопостроени сгради, така и при стари сгради – в процеса на саниране или подобряване на тяхната топлоизолация или фасада.