РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА МОНТАЖНОТО ЛЕПИЛО ЗА ИНТЕРИОРНИ ПРОФИЛИ

ТЕРАФЛЕКС® MS SUPER MONTAGE е мултифункционално бързовтвърдяващо монтажно лепило за интериорни профили, изградено от висококачествен хибриден MS-полимер, което след втвърдяване образува екстремно здрава връзка с много висока товароносимост (25 кг/см2) и изключително висока начална залепваща якост.

Създава изключително здрава и еластична връзка, постигайки ефект на механична фиксация, като замества употребата на гвоздеи, дюбели, винтове и други инструменти. Лепилото прилепва еднакво добре към всички видове строителни материали и основи, както към сухи така и към влажни повърхности, на открито и закрито.

ТЕРАФЛЕКС® MS SUPER MONTAGE е химически неутрален продукт, който не е агресивен към материалите и, който не реагира на почистващи препарати. Устойчив е на мухъл, морска вода, хлор, почистващи препарати, UV лъчи и температури от -40°С до +90°С. Изсъхва бързо и без да се стича при полагане във вертикални фуги. След изсъхване може да бъде боядисван с бои и лакове на епоксидна, полиуретанова и водна основа.

Прилага се универсално както в строителството, машиностроенето и автомобилостроенето, така и в домакинството и градината. Предназначен е за водоустойчиво и абсорбиращо вибрациите свързване на машинни части и конструктивни детайли на автомобили, автобуси, каравани, пътнически вагони и кораби. Лепи неръждаема стомана, алуминий, мед, олово, стъкло, поликарбонат, PS, PUR, PVC и други пластмаси.

В строителството се използва за водоустойчиво залепване на бетон, керамични плочки, камък, емайл, дърво, зидарии, гипскартон и др. при монтаж на огледала, прозоречни первази, рамки и каси на врати, корнизи и лайсни от дърво и PVC. Подходящ избор е също така при лепене на декоративни панели, дървени тухли, ъгли на стълби, плочи на стени и подове и много други.