РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX 1001 е многофункционално еластично лепило-уплътнител 3 в 1 на базата на хибриден полимер с висока ефективност. Осигурява постоянна, здрава и гъвкава връзка с разнородни строителни материали и повърхности като: пластмаси, стъкло, фибростъкло, метал, дърво, бетон, камък, керамика, ПДЧ и др. Прилепва, уплътнява и запълва еднакво добре както към сухи, така и към влажни повърхности, на открито и закрито.

Предназначен е за лепене и уплътняване на контейнери, цистерни, силози, монтаж на подови и прозоречни первази, за съединителни, дилатационни и декоративни фуги, уплътняване на въздухоносещи тръби и вакумни системи, поправка на покриви, лепене на PVC плоскости, запълване на пукнатини и др.

Благодарение на високата си начална якост и отличните физико-механични свойства, които притежава ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX 1001 успешно замества употребата на акрилни, силиконови и PU уплътнители. Отличава се с по-добра еластичност, адхезия и устойчивост на атмосферни влияния. Може да се полага дори върху мокри повърхности (без да образува подутини и мехурчета). Не се свива и напуква в процеса на експлоатация.

ТЕРАФЛЕКС® SUPER FLEX 1001 е химически неутрален и екологично чист продукт. Не съдържа изоцианати и разтворители. Устойчив е на мухъл, морска вода, хлор, UV лъчи, стареене и температурни колебания от -40°C до +80°C. Изсъхва бързо и без да се стича при полагане във вертикални фуги. След изсъхване може да бъде боядисван с бои и лакове на епоксидна, полиуретанова и водна основа.