РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

СВОЙСТВА

- перфектно сцепление към различни
материали

- може да се боядисва след изсъхване

- извънредно здраво залепване

- устойчив на UV-лъчи и процеси на стареене

- трайно еластичен след втвърдяване

- устойчив на влага и атмосферни влияния

- не се стича при полагане във вертикални фуги

- не причинява корозия
 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

ТЕРАФЛЕКС® PU 50 FC е висококачествено еднокомпонентно, извънредно здраво и високо еластично лепило-уплътнител на полиуретанова основа, което под въздействие на влагата във въздуха вулканизира под формата на постоянно еластична във времето маса. Използва се за еластично уплътняване и лепене на натоварени фуги в строителството и за лепене на конструкции и метални материали.

Препоръчва се за употреба на места подложени на големи напрежения и структурни свръзки във вибриращи конструкции. Уплътнява и залепва метали и конструкционни материали, вентилационни и климатични въздуховоди. Особено подходящ за лепене на панели, периферни первази, попрозоречни прагове и прагове в строителството. Използва се за уплътняване на свързващи фуги в сгради, във вакуумни системи, в инсталации с въздух под налягане, контейнери, вагони, силози, алуминиеви конструкции, канализационни системи, автомобили, каравани, кораби и др.

Залепва много добре към повечето строителни материали и може да се използва без нужда от грундиране, за лепене на стъклени части, гланцирани повърхности, порцелан, алуминий, стомана, неръждаема стомана, пластмаса, полиестер, много видове твърдо PVC, боядисано дърво, бетон, зидария и др.

Изсъхва бързо без да причинява корозия и без да се стича при полагане във вертикални фуги. След изсъхване може да бъде шлайфан и боядисван. Втвърденият уплътнител е устойчив на UV лъчи и въздействие на химикали. Поради пластично-еластичните си характеристики, понася разширения дължащи се на променливи атмосферни условия (дъжд, сняг, екстремни температури, морска вода).

ЦВЕТОВЕ

бял, сив, кафяв, черен

error: