РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%
ИМЕ
ОПАКОВКА

Лепилото е предназначено за свързване и залепване на фугите между архитектурни декоративни елементи и профили изработени от полиуретан или дурополимер.

Осигурява бързото фиксиране на детайлите, позволявайки корекция на тяхната позицията. Излишното лепило се отстранява лесно, придавайки на фугата красив и завършен вид. След изсъхване може да бъде боядисвано с бои на водна основа.

За фасадно и интериорно приложение!

Среден разход: 150 м (290 мл); 30 м (60 мл)
Разфасовка: картридж 290 мл; туба 60 мл
Цвят: бяла пастообразна маса
Състав: хибридни полимери без мирис; не съдържа разтворители
Изисквания: основата да е здрава, чиста, суха, обезмаслена и без прах

 

Начин на работа: Преди да се нанесе лепилото, повърхността трябва да се почисти от праха с леко навлажнена кърпа. При необходимост да се отстранят всички омазнявания. Всички нестабилни и ронливи участъци трябва предварително да се обработят с дълбокопроникващ грунд.

Лепилото се нанася по цялата повърхност на срещане на единия от залепваните детайли. Двата детайла се притискат плътно един към друг и се фиксират неподвижно за 4-5 секунди.

Излишъците от лепило се отстраняват веднага. След пълното изсъхване на фугата, тя се заглади със шкурка до нейното пълно заличаване.

Лепилото позволява корекция между елементите в течение на 30 минути. Пълно му втвърдяване се извършва след 24 часа.

Условия на работа: Температура по време на работа и през следващите 24 часа не трябва да е по-ниска от -10ºС. Относителната влажност на въздуха да не е по-ниска от 40%.

Почистване на инструментите: С бял спирт веднага след приключване на работа.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство в запечатана оригинална опаковка, съхранявана на сухо място, при температура от +5°С до +25°С.

Допуска се  замръзване на лепилото до температура не по-ниска от  -30°С със следващо размразяване в топло помещение, без интензивно нагряване, с помощта на сешоар, в близост до климатик и др. (не повече от 5 цикъла).

Мерки за безопасност: Да се съхранява на място, недостъпно за деца! По време на работа да се ползват средства за индивидуална защита на очите и ръцете. При попадане на лепило в очите, внимателно да се промият с вода, и при необходимост да се потърси лекарска помощ.

 

error: