РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ИНФОРМАЦИЯ

Как и от какво се произвеждат решенията в серията панели от изкуствен камък и дърво? Какви са техните свойства? Как могат да променят интериора? Какви предимства предоставят? Тук можете да научитете отговорите на тези и много други въпроси, свързани със серията панели от изкуствен камък и дърво.

Панелите пресъздават изцяло натуралното усещане на дървото и камъка. Серията панели от изкуствен камък и дърво е вдъхновена от суровия и автентичен индустриален стил на сградите в редица европейски страни, датиращи от годините на индустриалния подем. За разлика от типичната за тях масивност обаче, дизайнът на панелите съвместява и усещането за лукс, уют и модерно излъчване.

Панелите се характеризират с олекотено тегло (само 7 кг/м2) и красив външен вид, изцяло наподобяващ повърхностите и материалите, които имитират.

В портфолиото на StyroDesign влизат над 20 модела, всеки от които в многообразие от разновидности и разцветки. От традиционни тухлени, през бетонни, дървени и каменни, до мозаечни стени, серията предлага решение за целите на всеки един проект. Посредством комбинацията на различни модели и разцветки, помещенията могат да придобият натурална и естествена атмосфера.

Решенията се изработват от фибростъкло (стъклопласт) и смоли, и са покрити с естествено каменно-прахово покритие. За производството на фибростъклото се използват рециклирани материали. Панелите имитиращи камък се произвеждат със средна дебелина от 5 мм.

Техническите характеристики на декоративните панели ги правят универсално решение с лесно приложение и дълготрайна експлоатационна надеждност. Част от свойствата и особеностите на панелите включват:

– Клас на горимост “D”;
– Устойчивост на променливи температури, стареене и UV лъчи;
– Не се поддават на корозия;
– Водонепроницаеми;
– С особено висока механична якост;
– Топло и звуко-изолиращи свойства;

Панелите, имитиращи дърво се изработват от трислойни ламинирани плоскости, характерни, за които са естествения вид и усещане на материала. В дизайна им са запазени натуралните кръгове, които могат да се открият при разрез на естествен дървен материал. Видимата страна е текстурирана, докато задната е гладка и равна, предразполагаща лесния и бърз монтаж. Теглото на дървените панели е 9 кг/м2.

Вдъхновени са от рустикалната и масивна визия на старите сгради и временни постройки. Портфолиото от решения на StyroDesign предлага богато разнообразие от модели и разцветки, благодарение, на което, панелите пасват идеално на проекти от всякакъв тип.

В портфолиото влизат още и панелите VITTORIA – максимално точна репродукция на изисканите и изтънчени метални елементи, типични за интериора на емблематичните сгради в Ню Йорк, строени до средата на изминалия век. Панелите са перфектно решение за монтаж по тавани, стенни композиции, както и като единични елементи при оформяне на акцентни зони в помещението.

Особено важна характеристика на панелите е и техният опростен и безпроблемен монтаж. Той се извършва само с помощта на дюбели. Благодарение на това, те могат да бъдат монтирани и демонтирани многократно, което придава допълнителна гъвкавост и възможност за избор как и къде да бъдат разположени.