РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ПАНЕЛИ ОТ ИЗКУСТВЕН КАМЪК И ДЪРВО

Богата гама от панели от изкуствен камък и дърво за декориране на интериори в частни и обществени помещения. С над 120 различни решения – от традиционни тухлени, през бетонни, дървени и каменни, до мозаечни стени, портфолиото на StyroDesign може да задоволи и най-специфичните изисквания.

Описание

Серията панели от изкуствен камък и дърво пресъздават изцяло натуралното усещане на естествените материали, които имитират. Решенията в направлението са вдъхновени от редица стилове в архитектурата, включително автентичния индустриален изглед на индустриалните сград и фабрики в Европа, изисканата и изтънчена визия на емблематичните сгради в Ню Йорк, строени до средата на изминалия век и др.

Дизайнът на панелите излъчва усещане за лукс, уют и модерно визия. Постигането на тези ефекти не идва за сметка на техните характеристики обаче. Дори напротив - панелите са с олекотено тегло в рамките на между 7 и 9 кг/м2, клас на горимост “D”, устойчивост на външни агресори, корозия, стареене и UV лъчи и др. Решенията се изработват от фибростъкло (стъклопласт) и смоли със средна дебелина от 5 мм, и са покрити с естествено каменно-прахово покритие. Това ги прави водонепроницаеми и им придава особено висока механична якост.

Монтажът на панелите е значително опростен и се извършва само с помощта на дюбели. Благодарение на това, те могат да бъдат монтирани и демонтирани многократно.

В серията панели от изкуствен камък и дърво влизат над 20 модела, всеки от които в многообразие от разновидности и разцветки. От традиционни тухлени, през бетонни и каменни, до мозаечни стени, серията предлага решение за целите на всеки един проект.

ИНФОРМАЦИЯ

Панелите пресъздават изцяло натуралното усещане на дървото и камъка и намират приложение за целите на всякакъв тип проекти.

Виж повече

МОДЕЛИ

Потопете се в гамата от готови решения, включваща над 120 панели от изкуствен камък и дърво и начертайте дизайна на вашия интериор.

Виж повече

ГАЛЕРИЯ

Запознайте се с примерите за неповторимия ефект от приложението на панелите в интериори в домове, офиси, хотелски и търговски площи.

Виж повече
error: