РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ОРГАНИЧНИ ОБЛИЦОВКИ

Насладете се на уникалния аромат на ръчно окосено алпийско сено, расло 1700 м надморска височина по стръмните склонове на Вилдщпице – най-високия връх в Тирол. Изработени с любов детайл по детайл, органичните повърхности Organoid® омагьосват дома и внасят чистотата и простотата на планината в помещенията!

Описание

ORGANOID® е австрийска фирма, специализирана в производството на декоративни облицовъчни повърхности, произведени от органични материали – сено, лавандула, метличина, цвят от рози, вълна, листа от бреза, дървесни кори и други. Всеки от тези материали се пресова върху основата по патентована технология, запазваща естествения вид, цвят и аромат на изходния материал.

Облицовъчните повърхности могат да бъдат произведени върху различни по вид носещи подложки или да бъдат закупени в чист вид без основа (ORGANOID® Pure). Варианти за носеща основа могат да бъдат HPL ламинат, тапети, плътни или полупрозрачни самозалепващи фолиа, текстил, подови системи от HDF или корк, акустични панели.

Органичните плоскости се доставят в готов за интериорна употреба вид. При по-големи изисквания към устойчивостта им на изтриване или влага, те могат да бъдат допълнително запечатани с конвенционални масла и лакови покрития. Възможно е и запечатването на плоскостите с епоксидна смола.

Актуалната програма за 2019 година поддържа на склад гама от 20 различни по вид и структура органични повърхности. По поръчка и задание на клиентите могат да бъдат произведени и персонализирани повърхности.

„Органичните био плоскости на Organoid са олицетворение на биофилния дизайн. Органичните материали пробуждат сетивата – човек може да види, да усети и да се наслади на аромата на природните елементи, използвани в тези мултифункционални повърхности, и така да се почувства по-добре и по-здрав в пространството, което обитава.“

Джесика МакНаутън, президент на CaraGreen.

Информация

Запознайте се с един от най-лесните и приятни начини да пренесете природата в дома си и да я направите неизменна част от красотата на вашия интериор.

Виж повече

Модели

Портфолиото включва широк набор от решения, подходящи за целите на всеки един проект - от тапети, през подови панели, до акустични пана и др.

Виж повече

Галерия

Разгледайте редица примери за неповторимия ефект от приложението на решенията в серията в интериори в домове, офиси, хотелски и търговски площи.

Виж повече
error: