ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ЗА КОМПАНИЈАТА

StyroDesign е водечки производител на архитектонски профили и декоративни елементи на HDPS, PU, ​​EPS и XPS за ентериери и фасади, како и официјален претставник за Бугарија и Балканскиот Полуостров на Гауди Декор.

Фасадата и внатрешната декорација понудени од StyroDesign ги продолжуваат најдобрите архитектонски традиции во нивниот модерен дизајн.

Употребата на украсни орнаменти е типична за стиловите поврзани со класиците во архитектурата. Појавата на современи технолошки материјали, како што се полистирен и полиуретан, овозможува да се реализираат нови уметнички слики на фасади и ентериери со необична, дотогаш, леснотија и брзина.

Дрвената фасада и внатрешната обвивка и греди од модерни материјали можат да ги воодушеват познавачите на оригиналната архитектура.

 

Декоративните елементи произведени од STIRODESIGN вклучуваат неколку области, кои се разликуваат по материјалите што се користат за производство и нивната примена:

- Фасада и внатрешни работи Декорацијата од полистирен според каталог или поединечен проект е главната насока што ја нуди компанијата. Овој тип на декорација се однесува на таканаречениот лесен декор и може да се користи и во стари и во новоизградени згради, без разлика на нивниот тип - тули, бетонски, монтажни конструкции;
- Внатрешност и фасада Полиуретанската декорација според каталогот е втората главна насока во која работи компанијата. Овој тип на декорација, како полистирен, се смета за лесна декорација и може да се инсталира на сите видови нови и стари згради;
- Декорација на различни видови материјали (полимер бетон со висока цврстина, полиуретански и силиконски одлеаноци и сл.), изведена само по индивидуален проект и нарачка;
- Имитација на дрвени и дрвени елементи (од полистирен и полиуретан) по каталог и индивидуална нарачка;
- Спа и велнес елементи по каталог или поединечен проект;

На веб-страницата StyroDesign можете да ја изберете целата палета на украси за вашиот дом и проект! Достапни ви се каталози кои вклучуваат повеќе од 5000 различни модели на украсни орнаменти. Исто така, можно е да се изработат архитектонски елементи од различни видови материјали според индивидуален проект и нарачка.

StyroDesign нуди целосен опсег на системски услуги потребни за завршување на проекти со различна сложеност.

- Изработка на проект за дизајн на фасада или ентериер;
- Избор на најдобра комбинација на материјали;
- Завршување на проектот и испорака на декоративните елементи и приборот неопходни за нивно поставување;
- Спроведување на инсталациони активности;

Работејќи со нас, гарантирате партнерство со еден изведувач, одговорен за сите фази на работа на создавање на индивидуална слика на вашиот дом!

Нашата главна цел е да го направиме вашиот дом убав!

грешка: