ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ГАЛЕРИЈА

Запознајте се со ефектот од примената на решенија во серијата декоративни текстури и тавани со кабини Duralmond со примери од различни проекти во пракса. Во галеријата ќе најдете инспирација и извор на креативни идеи за чувството и сјајот што елементите им го даваат на собите и фасадите. Од трпезарии, ходници, спални соби и кујни во приватни домови, преку чекални, лоби, ресторани, барови, конференциски сали, канцеларии и продавници, до хотелски фасади и комплекси за одмор - откријте го универзумот на можности што ги откриваат украсните текстури и таваните со каса Дуралмонд. .

грешка: