ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ЅИДНИ ПОКРИВИ И ТАПЕТИ

StyroDesign нуди комплетен асортиман на ѕидни облоги и тапети за спектакуларно украсување на просториите во домот, канцеларијата, хотелот или комерцијалните области. Колекцијата содржи различни убави и ефективни решенија направени од органски, рециклирани или целосно еколошки материјали и суровини.

Богатата палета на ѕидни облоги и тапети опфаќа камени тапети, органски тапети, дрвени облоги, дрвен мозаик, тиково мозаик и италијански луксузни тапети. Сите решенија од серијата се произведени според највисоките европски стандарди за квалитет.

Ѕидните облоги и тапетите во нашата палета се погодни за создавање убави и влијателни дизајнерски концепти во повеќе насоки. Тие се погодни за потребите на модерен и минималистички дизајн, биофилен и природен дизајн на ентериер, како и индустријализам и Баухаус.

Богатата палета на ѕидни облоги и тапети е најпосакувано решение и од аматери и од водечки дизајнери на ентериер во Бугарија и Европа. Решенијата во серијата се сигурен рецепт за задоволување на сите сетила, гарантирајќи го индивидуалниот потпис на вашите простории.

грешка: