ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

РАМКИ ЗА ПРОЗОР

Широк спектар на готови комбинации на профили на рамки за декорација на прозорци. Секое од готовите решенија комбинира различни декоративни елементи за ефективно извршување на површините околу прозорците. Решенијата од серијата се доставуваат директно до локацијата, подготвени за инсталација. И тоа е лесно и без проблеми, дури и за љубителите на хоби!

грешка: