ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

СОРАБОТКА

Активно развиваме партнерска мрежа и подготвени сме да понудиме интересни услови за градење долгорочни взаемно корисни односи.

Правете бизнис со нас!

Доколку сте претставник на трговска или градежна организација, архитект или проектант, ви нудиме заемна корисна соработка!

Активно развиваме партнерска мрежа и подготвени сме да понудиме интересни услови за градење долгорочни взаемно корисни односи.

Понуда на трговците на мало и дистрибутери

Ако имате работна комерцијална локација и имате искуство со градежни и завршни материјали - Проширете го вашиот бизнис! Станете наш дистрибутер и искористете ги сите придобивки од работата со нас:

- широк асортиман од над 5000 модели на профили и украси;
- можност за работа на индивидуален проект на вашиот клиент;
- можност за реализација на проектите во различни комбинации на материјали и премази;
- не е потребна почетна инвестиција од ваша страна;
- нема цврсти планови и обврски за продажба (во првата година);
- со вас работи личен менаџер, кој ќе ја опслужува вашата компанија;
- бесплатни рекламни материјали и информативна поддршка (по склучување договор за дистрибуција);
- достава до локацијата или вашиот магацин по исклучително атрактивни цени;
- помош при пресметување на сложени проекти;
- детални упатства за инсталација.

Ако сте наш дилер и вашиот клиент треба да одлучи за идниот изглед на вашиот дом, ние нудиме:
- голем број на готови комбинации за фасади, решени во различни стилови на стандардни декоративни елементи;
- каталог со готови решенија за декорација на прозорци и врати, од кои вашиот клиент може да ги избере своите преференции;
Наша предност е продлабоченото познавање на палетата на производи и материјали кои можат да се користат при дизајнирање на фасади (видете го делот Материјали и технологии).

Исто така, ќе ви бидат целосно обезбедени сите потребни промотивни материјали:

- печатени и електронски каталози на производите што ги нудиме;
- електронски библиотеки на украсни елементи за повеќе програми (3D StudioMax, AutoCAD, Autodesk Maya и други. );
- ќе бидете објавени на нашата веб-страница како наш официјален дистрибутер.

Повеќе информации ќе добиете на + 359 88 574 0220  или електронски пошта!

Предлог до архитекти, дизајнери и декоратори.

 

Почитувани архитекти, дизајнери и декоратори,

Доколку вашиот проект е дојден до фаза на дизајнирање фасади или ентериери, искористете ја соработката со STIRODESIGN.

- Имаме најкомплетни каталози на бугарскиот пазар на фасадни и внатрешни декоративни елементи од полистирен и полиуретанска пена. Можеме да понудиме и детали за перформансите од архитектонски полимер бетон со висока цврстина;
- Ќе ви обезбедиме каталози на сите артикли, како во печатена така и во електронска форма;
- Ќе добиете пристап до широк спектар на готови решенија за украсување на прозорци, врати, влезови и други елементи на фасади и ентериери;
- Ќе ви ги предложиме најрационалните опции за комбинирање на различни видови материјали за фасада и внатрешна декорација;
- Ќе ви помогнеме да ги изберете моделите и да ја пресметате нивната цена;
- Наш консултант кој ќе работи како ваш индивидуален партнер;
- Ќе имате пристап до нашата електронска библиотека со украсни елементи за многу програми (3D StudioMax, AutoCAD, Autodesk Maya и други. )
- Бонус програма при нарачка за вашите проекти.

Повеќе информации ќе добиете на + 359 88 574 0220  или електронски пошта!

Предлог до градежници, градежни компании и апликатори

Почитувани претставници на градежните компании,
Доколку е планирано поставување на фасада или внатрешна декорација на локацијата што ја изведувате, контактирајте не и искористете ги предностите од соработката со нашата компанија:

- Ќе ја пресметаме вкупната вредност на проектот на кој работите во најкус можен рок;
- Ќе понудиме имплементација на проекти од различни материјали, кои ќе ви помогнат да изберете опции за реализација на проектот и неговиот финален буџет;
- Ќе ја исполниме и испорачаме вашата нарачка во оптимално време;
- За поголеми проекти ќе направиме распоред за испорака според вашите приоритети;
- Ќе спроведеме експресна обука на вашите вработени во врска со монтажата на доставените украсни елементи, за што ќе обезбедиме писмени упатства. На овој начин ќе стекнете искуство во работа со нашите материјали и ќе имате можност за дополнителни приходи од инсталационите активности;
- Со вас ќе работи личен менаџер, кој ќе може брзо да одговори на сите ваши прашања;
- При нарачка можете да ги искористите предностите на бонус програма.

Повеќе информации ќе добиете на + 359 88 574 0220  или електронски пошта!

Работата со нас е погодна и профитабилна!

Јавете ни се и всушност ценете ги придобивките од работата со нас!
Можете да ги најдете сертификатите за сите наши производи тука.

грешка: