ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ

Потопете се во разновидноста на промотивни материјали кои го визуелизираат ефектот на работа со архитектонски профили и декоративни елементи на StyroDesign. Декоративните примероци помагаат за лесна и удобна ориентација во различните форми, структури и релјефи во кои се нудат производите. Така, секој може да го најде совршеното решение за потребите на својот проект.

PU билборд - GaudiDecor

IMG_6805

Билборд HDPS - GaudiDecor

PU билборд - GaudiDecor

PU билборд - GaudiDecor

Билборд - Имитација на дрво

Organoid® примероци

csm_organoid_marketing_tool_sample_b192692609

Примероците на природни табли од HPL се брендирани и се со големина 210 x 145 mm (како во примерот). Примероците на секаков вид други основи (тапети, филм и сл.) се во картонска рамка (големина 210 x 290 mm).

Брошура Organoid®

csm_organoid_brochure_994bf28a34

Брошурата со органски површини детално ја открива нивната иновативна идеја - да ја доближат природата до внатрешноста. Брошурата содржи детални информации за целата линија на производи.

Каталог со примероци

csm_lagerkollektion_stock_programme_2019_d0d1b77778

Каталогот содржи информации за целата производна линија, како и примероци од секое од понудените решенија.

Премиум Organoid® каталог

csm_organoid_premiumbox_03_8fd0ad1f0b

Премиум каталогот ги вклучува сите горенаведени рекламни материјали. Така, со него добивате Каталог на примероци и залихи 2019, примери на Organoid HPL, Flexi, Wallpaper, Pure, Translucent и Organoid® брошура.

Ново: Налепница Organoid®

csm_nfc_1_0810c29228

Ласерски исечената налепница Organoid® е со димензии 8 x 2.5 cm и има самолеплива задна страна. Може да се закачи на секаков тип на површина украсена со нашата органска обвивка. Со помош на налепници, прашањата како „Што е ова?“ или „Како да го добијам ова?“ може лесно да се одговорат.

Organoid® презентациски лопатки.
csm_organoid_presentation_rake_2_ddf2c14d20

Бидејќи греблото е најважната алатка во производството на сено, се потпираме на него како интересен и карактеристичен начин за прикажување на органски облоги.

грешка: