ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Реализирани проекти

Нашите задоволни клиенти и партнери најдобро зборуваат за квалитетот на работата со архитектонските профили и украси од нашата палета. Запознајте се со некои од завршените проекти, комбинирајќи го луксузниот стил на внатрешните профили и аристократскиот сјај на фасадните украси на StyroDesign.

Архитектонски и фасаден дизајн

ЛИСТА НА ХОТЕЛИ

планинско одморалиште

Пампорово

Раѓање на Пресвета Богородица

Католичка црква

Пилинг

ЕДНОСЕМЕЈНА КУЌА – КИЛИФАРЕВО

Едносемејна куќа
Килифарево

Зсар аутлет село

Шопинг центар

Финска

Зсар аутлет село

Шопинг центар

Финска

ПАЛАС СИРЕНА

СЕМЕЈЕН ХОТЕЛ
Обзор

ПАЛАЦ СИРЕЊЕ

Семеен хотел
градот Обзор

Едносемејна куќа - КРАИМОРИЕ

Едносемејна куќа
Бургас

ЕДИНЕЧНА СЕМЕЈНА КУЌА - КРЕЈМОРИЕ

Семејна куќа
градот Бургас

Апартхотел Афродита Роуз

Комплекс со луксузни апартмани
Св. Влас

АПАРТМАН ХОТЕЛ АФРОДИТА РОЗ

Комплекс со луксузни апартмани
градот Свети Влас

ЕДНОСЕМЕЈНА КУЌА – RUSE

Едносемејна куќа
Русе

СЕМЕЈНА КУЌА - RUSE

Семејна куќа
Русе

Селска куќа ФИРЕНЦА

Станбен комплекс со апартмани за одмор
Св. Влас

ВИЛА ФИРЕНЦА

Станбен комплекс со апартмани за одмор
градот Свети Влас

АДМИНИСТРАТИВНА ЗГРАДА

Административна зграда со канцеларии и банка
Монтана

АДМИНИСТРАТИВНА ЗГРАДА

Административна зграда со канцеларии и банка
Монтана

СПОМЕНИК НА ГРАДЕЊЕ НА КУЛТУРАТА

Споменик на културен објект
Варна

ГРАДЕЊЕ СПОМЕНИК НА КУЛТУРАТА

Реставрација на објект кој е споменик на културата
Варна

СТАНБЕНА ЗГРАДА- НЕСЕБАР

Зграда за повеќе семејни станови
Несебар

СТАНБЕНА ЗГРАДА - НЕСЕБАР

Повеќесемејна станбена зграда
Несебар

HOTEL PARISH

хотел
Свиленград

ХОТЕЛ ПАРИЗ

сакан
градот Свиленград

Селска куќа ВАЛЕНСИЈА

Станбен комплекс со апартмани за одмор
Сончева плажа

ВИЛА ВАЛЕНСИЈА

Станбен комплекс со апартмани за одмор
Одморалиште Сончев Брег

Селска куќа АЛЕГРА

Празник комплекс
Каварна

ВИЛА АЛЕГРА

Комплекс за одмор
градот Каварна

ЕДНОСЕМЕЈНА КУЌА - БУРГАС

Едносемејна куќа
Село Лука, Бургас

ЕДИНСТВЕНА СЕМЕЈНА КУЌА - БУРГАС

Семејна куќа
с.Лака, обл.Бургас

СТАНБЕН ОБЈЕКТ - ВАРНА

Зграда за повеќе семејни станови
Варна

СТАНБЕН ОБЈЕКТ - ВАРНА

Повеќесемејна станбена зграда
Варна

ЕДНОСЕМЕЈНА КУЌА – БЈАЛА

Едносемејна куќа
Бјала

СЕМЕЈНА КУЌА - БЕЛА

Семејна куќа
градот Бјала

ЕДНОСЕМЕЈНА КУЌА - СОФИЈА

Едносемејна куќа
Софија

ЕДИНСТВЕНА СЕМЕЈНА КУЌА - СОФИЈА

Семејна куќа
град Софија

ЕДИНСТВЕНА СЕМЕЈНА КУЌА - КИЛИФАРЕВО

Семејна куќа
градот Килифарево

ЕДНОСЕМЕЈНА КУЌА - СОФИЈА

Едносемејна куќа
Софија

ЕДИНСТВЕНА СЕМЕЈНА КУЌА - СОФИЈА

Семејна куќа
град Софија

СТАНБЕН ОБЈЕКТ „КОРОНА“

Зграда за повеќе семејни станови
Варна

КРУН СТАНБЕН ОБЈЕКТ

Повеќесемејна станбена зграда
Варна

СТАНБЕНА ЗГРАДА- СОФИЈА

Зграда за повеќе семејни станови
Софија

СТАНБЕНА ЗГРАДА - СОФИЈА

Повеќесемејна станбена зграда
град Софија

ЕДНОСЕМЕЈНА КУЌА – АЛБЕНА

Едносемејна куќа
Албена

СЕМЕЈНА КУЌА - АЛБЕНА

Семејна куќа
Одморалиште Албена

ЕДНОСЕМЕЈНА КУЌА – ВАРНА

Едносемејна куќа
Варна

СЕЛТСКА КУЌА - ВАРНА

Селска куќа
Варна

ЗГРАДА ВИЛА - ВАРНА

Вилски згради на општина Стари лозја
Областа Долна Трака, Варна

ЗГРАДА НА РЕЗОРТ - ВАРНА

Зграда на одморалиште
Варна

ЗГРАДА НА РЕЗОРТ - ВАРНА

Зграда на одморалиште
Областа Евксиноград, Варна

грешка: