ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Растерски спуштени тавани

Различни растерски тавани за украсување на ентериер во приватни и јавни простори како што се канцеларии, трговски центри, болници, училишта, хотелски области итн. Таваните се одликуваат со нивниот уникатен дизајн со можност за прилагодување, како и значителна функционалност и оперативна сигурност. Во комбинација со вистинското осветлување, нашите растерски спуштени тавани можат да и дадат на секоја соба индивидуален и незаборавен изглед.

Верни на мисијата да ви ги понудиме најиновативните и најфункционалните решенија за внатрешен дизајн, го проширивме нашето портфолио на производи со широк асортиман на растерски спуштени тавани и додатоци. Така, кај нас сега можете да најдете ламеларни и решетки спуштени тавани, метални панели, акустични панели и специјално LED осветлување за нив.

Асортиманот нуди широк спектар на решенија за целите на внатрешен дизајн на кој било проект, вклучувајќи:

  • Станбена и приватна градба - за проекти за внатрешен распоред на лоби, заеднички простории, како и простории во приватни домови
  • Јавни површини - проектирање на канцеларии, комерцијални површини, ресторани, хотелски делови, простории во јавни згради итн.

Серијата растерски спуштени тавани нуди и голем број предности, меѓу кои:

  • Прекрасна визија - деталите во серијата целосно ја трансформираат идејата за традиционалниот спуштен таван, давајќи можност да се постигне единствена визија во просториите
  • Функционалност – висечките тавани овозможуваат криење на какви било комуникации, воздушни канали или други елементи, додека акустичните панели можат да изолираат топлина и да се користат и како ѕидни панели, амортизирачки звук и акустични прегради и други дизајнерски решенија
  • Различни опции за дизајн - деталите може да се изработат со текстура на дрво, метал, камен, како и украсени во било која RAL боја
  • Долготрајна издржливост - решенијата се произведени од издржливи и силни материјали, гарантирајќи ја нивната долгорочна оперативна сигурност
  • Лесна инсталација – нудиме целосен асортиман на додатоци за монтирање на деталите, кои во комбинација со нашите детални инструкции за инсталација, направете го процесот задача без мака
  • Мала тежина – конструкцијата е максимално лесна, благодарение на што оптоварувањето на основата е минимизирано
  • Поддршка без мака – деталите овозможуваат лесно расклопување и чистење, во случај на потреба
Решеткаст суспендиран таван

Стиродизајн

Ламеларни спуштени тавани

Овој тип на таван обезбедува неограничени можности за дизајн. Со нив можете слободно да експериментирате со различни параметри, вклучувајќи висина, ширина, должина, боја итн. На пример, деталите можат да бидат обоени во која било боја според RAL скалата, како и изработени со текстура на дрво, метал и камен.

Лесно се монтираат со употреба на два типа шини (кубни и линеарни) според барањата на проектот и се незапаливи. Тие стапуваат во употреба и во комерцијални и јавни површини, како и во приватни домови, во простории со високо ниво на влажност, на отворено итн.

Стиродизајн

Решеткасти растерски суспендирани тавани

Овој тип на висечки тавани се отворени за да им дадат длабочина и олеснување на просториите, но во исто време совршено ги прикриваат сите комуникации, кабли и инсталации. Разновидноста на модели - класични, пирамидални и касета, како и можноста за украсување во која било RAL боја - го прават асортиманот соодветно решение за секаков тип на проект. А за оние кои сакаат нешто посебно, ги нудиме решетките спуштени тавани со текстура од дрво, метал или камен.

Тие се целосно незапаливи и лесни за инсталирање, а нивното одржување е без мака.

Стиродизајн

Панел за растерски спуштени тавани

Лесната инсталација и одржувањето без проблеми, во комбинација со докажаните оперативни својства и можноста за вградување на систем за осветлување, ги прават металните панели за спуштени тавани совршен избор за сите простории - од комерцијални и канцелариски простори до медицински и јавни објекти.

Доколку е потребен пристап до вградените комуникации, секој панел може лесно и брзо да се отстрани, дури и од непрофесионалци. Покрај тоа, овој тип на раствори се незапаливи и нетоксични, предиспонираат за непроблематична дезинфекција, што овозможува нивна употреба во медицински установи.

Акустични панели за бучава и топлинска изолација

Решенијата од серијата се користат и како панели со висечки плафон и за независна употреба како ѕидни панели, прегради што апсорбираат звук и акустични прегради и други дизајнерски решенија.

Заедно со ефективната звучна изолација, серијата акустични панели помага и да се изолира топлината и да се обликува модерниот изглед на ѕидовите и таваните. Решенијата се незапаливи и направени од еколошки суровини и комбинираат функционалност и естетска издржливост овозможувајќи боење во која било боја според RAL шемата.

Стиродизајн

LED осветлување за растерски спуштени тавани

KRAFT серијата на LED светилки и осветлување на спуштен таван го надополнуваат ефектот на нашиот избор на спуштен таван. Разновидноста на опции што ги нудиме гарантира дека вашиот спуштен таван може да се приспособи според вашите индивидуални барања и дека неговото осветлување се наоѓа таму каде што има најголема функционална и естетска важност.

Решенијата во серијата се развиени според водечките принципи за ефикасно осветлување и се карактеризираат со мала тежина, економичност и разновидност.

Покрај тоа, тие далеку ги надминуваат стандардните решенија на пазарот - видете како и зошто резултатите од лабораториските тестови.

грешка: