ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Рачно изработени мијалници

Асортиманот има уникатни, рачно изработени мијалници и мијалници во различни стилови, вклучително и марокански, мексикански и повеќе - и вградени и шалтери. Сите мијалници доаѓаат со стандардна одводна дупка.

Уникатни рачно изработени мијалници и мијалници со уметнички изглед 

Секој мијалник или леген е уникатен сам по себе, бидејќи е направен целосно рачно, со искусни уметници кои го украсуваат финишот во различни бои. Тоа значи дека не можете да најдете два идентични модели, напротив, личниот потпис на креаторот ќе биде видлив во секој производ. Кај нас ќе најдете:

  1. Рачно изработени мијалници од Италија, регионот на Сицилија, следејќи ја вековната традиција на работа со керамика
  2. Рачно изработени мијалници во арапски и ориентален стил од различни региони во Турција и Мароко, повторно создавајќи ги карактеристичните симболи и бои на овие култури
  3. Рачно изработени мијалници од Мексико со помош на технологијата Талавера, комбинирајќи ги карактеристиките на шпанските, мексиканските и кинеските трендови
  4. Рачно изработени мијалници со народни мотиви од Полска, изработени со технологија стара над 700 години
  5. Рачно фалсификувани мијалници покриени со заштитна патина, направени од мексикански уметници со помош на античка технологија
  6. Мијалници и мијалници изработени од европски уметници, изработени од керамика, камен од типот оникс во сите бои и нијанси, полускапоцени камења или скаменето дрво

Изберете го вистинскиот мијалник или мијалник за секој внатрешен стил 

Разновидноста на дизајни овозможува да се најде совршено решение за вашиот внатрешен проект, без разлика дали се работи за ориентален, класичен, рустикален или модерен стил. 

Палетата на решенија се карактеризира со богата разновидност на бои, така што можете да го најдете идеалниот модел според опсегот на бои на секоја бања.

Дополнително, мијалниците и мијалниците во нашето портфолио импресионираат со нивната единствена форма (овална, тркалезна, правоаголна, рамна, сферична, длабока, висока, итн.), големини (мали и големи мијалници и мијалници) различните можности за примена (мијалници за вградени -во или countertop), сјајна завршница, чувство на масивност и индивидуални детали. 

Поради нивните специфични форми (круг, овален, чамец, правоаголна, сферична, рамна, висока, длабока, плитка, итн.), прекрасниот дизајн на секој мијалник или леген е видлив од секој агол, претворајќи ги во акцентен елемент. во собата .

Некои од решенијата се одликуваат со уникатен релјеф, кој во комбинација со светлината создава уникатен 3Д ефект, нагласувајќи ја длабочината на боите.

*Вистинскиот изглед на мијалникот или мијалникот може да се разликува од оној на фотографијата на соодветниот модел поради рачната изработка.

Лесно одржување и долготраен квалитет на изведба 

Мијалниците и мијалниците во нашето портфолио се произведуваат со печење на висока температура (960°C). Последователното застаклување се врши со природни оксиди, што гарантира богата и длабока боја.

Тие се отпорни на средства за чистење, стареење и промена на температурите. Покрај тоа, тие не бараат посебно одржување или трошоци за скапи препарати. Благодарение на неговата обвивка, дизајнот и структурата на мијалникот остануваат стабилни против хемиски и механички (гребење) агресори.

грешка: