ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ПРОФИЛИ ДРВО И МДФ

Различни прекрасни и спектакуларни дрвени профили за употреба во ентериери во приватни и јавни згради. Заедно со готовите решенија нудиме и персонализирано производство на сите видови 3Д форми или нестандардни дрвени профили за да ги задоволиме потребите на секој клиент. Сите дрвени профили во серијата можат да бидат направени од традиционално и егзотично природно дрво како даб, јасен, липа, еукалиптус, јавор, смрека и друго. Дрвените профили се заштитени од влага и УВ зраци со дрвен восок и боја по ваш избор.

ПРОФИЛИ ДРВО И МДФ