ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ПРОФИЛИ ДРВО И МДФ

Стилски и детални дрвени украси и профили за употреба во ентериери во приватни и јавни згради. Дрвените профили се достапни во готови верзии, како и со можност за извршување на сопствени задачи според барањата на клиентите. За изработка на секој дрвен профил се користи природно дрво како даб, јасен, липа итн. По желба на купувачот, профилите може да се изработат и од егзотично дрво како еукалиптус, сибирски ариш, јавор, смрека и др.

Опис

Решенијата во серијата дрвени профили обезбедуваат се што ви е потребно за реставрација и реновирање на детали и елементи во згради-споменици на културата, како и во ентериери во иконски градби, музеи итн. Персонализираниот пристап во изработката на различни дрвени профили овозможува задоволување на потребите на секој клиент, вклучувајќи изработка на 3Д фигури, форми и релјефи, антички мебел и орнаменти, декорација на станбен и јавен ентериер во рустикален стил и друго.

По изработката, дрвените профили се полираат и се заштитуваат од влага и УВ зраци со дрвен восок и боја по ваш избор. Последователно, тие се испорачуваат подготвени за инсталација. Специјалните премази го штитат дрвото од негативните ефекти на надворешната средина и го чуваат долго време.

Во зависност од желбите на купувачот, елементите можат да бидат направени од различни видови дрво, вклучувајќи различни видови на егзотично дрво. Некои од решенијата се достапни и во верзија изработена од медијапан и грундирани и обоени со полиуретански прајмер и боја во боја по ваш избор од палетата RAL.

Модели

Запознајте се со моделите од серијата декоративни дрвени профили за внатрешни работи и пронајдете ги решенијата кои најмногу одговараат на стилот на вашиот проект.

Види повеќе
грешка: