ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ВЕЛНЕС И БАЊА МЕБЕЛ

СПА и велнес областите се најпрометните соби во центрите за релаксација. Токму поради оваа причина, барањата за нивниот мебел се особено високи. Серијата велнес елементи на StyroDesign постигнува две главни цели - висок квалитет и долгорочна оперативна сигурност, во комбинација со убава визија и функционалност, прилагодени на барањата на секој проект и карактеристиките на различните спа соби.

Опис

Серијата украсни детали за велнес и спа мебел на StyroDesign ги задоволува најновите барања во дизајнот на ентериер. Распространети низ различни елементи (клупи за парни бањи, кревети за масажа, столбови, маси, лакови, куполи, овални туш кабини), способни да ги задоволат најспецифичните барања, палетата на решенија нуди се што ви треба за функционално, доверливо и буџетско опремување на областите за релаксација за кои станува збор.

Решението за опремување на велнес и спа области со решенијата на StyroDesign носи низа предности - од намалено технолошко време и полесна инсталација, преку намалени трошоци, до долгорочна оперативна сигурност, без оглед на степенот на оптоварување на просториите.

По инсталацијата, деталите се покриени со беспрекорна хидроизолација, што помага да се зачува долгорочниот квалитет на мебелот. Исто така, служи како совршена основа за последователно поставување на стакло-керамичка обвивка, придонесувајќи за лесно и ефективно вклопување во целокупниот дизајн концепт на областите за релаксација.

Модели

Насоката вклучува широк спектар на елементи за целосно опремување на спа и соби за релаксација. Од маси и клупи за парна бања, преку туш кабини и кревети за масажа - StyroDesign го има одговорот на потребите на секој проект.

Види повеќе

Производи за инсталација

Поради спецификите и оптовареноста на просториите, поставувањето на деталите за опремување на велнес и спа области е сложена задача, која бара работа со квалитетни и сигурни производи. Овде ќе најдете се што ви е потребно за успешно да ги поправите елементите и да ја обезбедите нивната долгорочна оперативна сигурност.

Види повеќе
грешка: