ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

БЕТОН ЛИЕЊА

Повеќекомпонентните бетонски мешавини развиени од нас покриваат карактеристики од високоцврсти до ултра цврсти бетони.

Нудиме производство на висококвалитетни одлеаноци од композитни мешавини од полимерен бетон со висока цврстина и ултра цврстина, кои ќе ви овозможат да внесете храброст и имагинација во вашите проекти, како и дополнителен спокој за нивна реализација.

Правилниот избор на технологија, составот на бетонот, мувлата, текстурата, боите и специфичните третмани доведуваат до создавање на орнаменти кои не само што се убави, туку ги имаат и токму оние квалитети кои недостасуваат кај другите конвенционални декоративни елементи. Повеќе за технологијата овде.

Високата густина на елементите сериозно ги ограничува влијанијата од околината и ги прави одржливи и долготрајни. Нивната висока цврстина на притисок, истегнување и свиткување ја гарантира нивната структурална отпорност на високи механички оптоварувања. Комбинацијата на сите овие карактеристики овозможува имплементација на многу елегантни и фини елементи, во сложени форми и со помала тежина од обичниот бетон.

 

Јачина на притисок Јачина на истегнување при свиткување Вдишан воздух

Ние нудиме:

• Елементи со висока прецизност и детали за површината
• Додавање различни типови на дисперзно засилување за дополнително подобрување на некои од карактеристиките
• Изведување на детали во претходно подготвени сложени кофражни форми
• Волуметриско боење

Опсегот на бетонски елементи за конструктивна, надворешна и внатрешна примена обезбедува широк спектар на решенија и опции за:

• Фасадни панели (суспендирани или залепени)
• Шапки на табла
• Капачиња за оџаци
• Декоративни елементи (колони; капители; основи; сводови)
• Прозорски прагови
• Елементи за ограда
• Подови (плочи; палуби; скали; чела; рабници; елементи за паркирање)
• Жлебови и решетки
• Капаци на вратило
• Комуникациски шахти
• Кабелски канали
• Елементи за монтажни куќи
• Панели за изолација
• Мебел и објекти за градина и парк
• Кујнски површини
• Облоги за камин

НАПРАВИ ПРАШАЊЕ

грешка: