ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ ВНАТРЕШНИ ПРОФИЛИ ОД PU

Внатрешните PU профили се карактеризираат со нивните совршено прецизни и правилни контури. Ова, заедно со спектакуларната визија и чувството на софистицираност што им го даваат на просториите, ги прават идеален избор за трансформирање на внатрешните области како дневни соби, кујни, ходници, спални соби и бањи во домови, канцеларии, продавници и јавни згради, хотели. и комплекси за одмор итн. Способноста да се направи секој детал во извиткана верзија, исто така, помага лесно да се постават и обликуваат околу овални ѕидови и тркалезни столбови.

грешка: