ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

PU ВНАТРЕШНИ ПРОФИЛИ

Широк спектар на опции за распоред на собите, направени со совршено прецизни контури и елегантен изглед со минималистички дизајн. Богатиот сет на елементи и можните комбинации меѓу нив, како и флексибилната верзија на профилите, ги прават погодни за сите типови на домашни и јавни простори.

Опис

Внатрешните PU профили се совршена алатка во мисијата за создавање убави и функционални простори, инспирирајќи чувство на удобност и удобност. Изработени од особено сигурен и издржлив материјал, профилите се карактеризираат со нивните совршено прецизни контури. Така, заедно со нивната исклучителна визија и оперативна доверливост, тие се идеален избор за целосна трансформација на секаков вид внатрешен простор - од многу оптоварени канцелариски и комерцијални простори, преку просториите во домот (спални, дневни соби, бањи, кујни , ходници, ходници) и бањи), до јавни згради и многу пренатрупани области во продавници, хотели и комплекси за одмор.

Опсегот на внатрешни профили од PU обезбедува особено широк опсег на опции во голем број области - од корниз, линеарни и прагови профили, преку аголни елементи, пиластри, столбови и ниши, до рамки на вратите, украси и 3D панели. Овие, како и другите елементи во серијата ја носат слободата на избор, а можноста за изработка на секој детал и во свитлива верзија, во голема мера го олеснуваат формирањето на овални ѕидови и тркалезни столбови во просторијата.

Внатрешните профили на StyroDesign PU и декоративните елементи даваат префинет и уникатен стил на собата, овозможувајќи секоја идеја да стане реалност и да оживее во вашиот дом.

Модели

Неограничени можности за дизајн и распоред на просториите во широк спектар на форми, релјефи и комбинации на поединечни орнаменти.

Види повеќе

Производи за инсталација

Инсталирањето на декоративни PU профили може да се дефинира како релативно лесна задача.

Види повеќе
грешка: