ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

XPS ВНАТРЕШНИ ПРОФИЛИ

Внатрешните профили на XPS се буџетско и достапно решение за оние кои сакаат да ги трансформираат просториите во својот дом и да постигнат максимален ефект со минимална инвестиција. Широкиот опсег на детали вклучени во насоката ја прави трансформацијата на секоја идеја реалност, лесна и пријатна задача.

Опис

Декоративни тавански плочки со елегантен релјеф и 3D ефекти, давајќи модерен звук и стил на секој ентериер. Тие се дизајнирани така што кога ќе се постават формираат континуирана шема или геометриски форми низ таванот. Со соодветно осветлување, нивното 3D релјеф може значително да се подобри, создавајќи дополнителен перспективен ефект во просторијата.

Тие се погодни и за дома и за јавни простори. Тие се исклучително лесни за нанесување и можат да се бојат со секаков тип на боја на база на вода.

Модели

Тие се погодни и за дома и за јавни простори. Тие се исклучително лесни за нанесување и можат да се бојат со секаков тип на боја на база на вода.

Види повеќе

Производи за монтажа на профили

Инсталирањето на украсни профили од XPS може да се дефинира како релативно лесна задача.

Види повеќе
грешка: