ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

МОДЕЛИ ВНАТРЕШНИ ПРОФИЛИ ОД HDPS

Разновидниот асортиман на HDPS на внатрешни профили и украси на StyroDesign е најлесниот и најприфатливиот начин да се обезбеди целосна трансформација на ентериерот до непрепознатливост. Внатрешните детали изработени од HDPS се совршено решение за потребите на дури и проекти со буџет. Ова ги прави особено погоден избор за секаков вид простории и во станбени и во јавни згради.

грешка: