ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

HDPS ВНАТРЕШНИ ПРОФИЛИ

Широкиот асортиман на внатрешни решенија од Duropolymer (HDPS) е лесен и економичен начин да се обезбеди целосна трансформација на просториите во вашиот дом - брзо, удобно и со извонреден ефект.

Опис

Изработени се од ударен и водоотпорен HDPS полимер (Duropolymer) со многу висока густина, кој може целосно да се рециклира. Ги прави профилите исклучително крути и отпорни на силни удари и високи механички оптоварувања. Поради оваа причина, тие можат да се користат не само како подни первази, туку и како рамки околу рамката на вратите и прозорците. Сите модели имаат свитлива верзија, со чија помош може да се формираат околу овални ѕидови, тркалезни столбови и други слични детали.

Модели

Различни и особено достапни решенија за лесна и ефикасна трансформација на ентериерите, способни да вдадат нов живот во секоја просторија.

Види повеќе

Производи за инсталација

Поставувањето на украсни профили од HDPS може да се дефинира како релативно лесна задача.

Види повеќе
грешка: