ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ВНАТРЕШНИ ПРОФИЛИ ОД EPS

Внатрешните профили од EPS ја разоткриваат пред вас целата скала на внатрешен дизајн, овозможувајќи репродукција на неограничени големини, форми и релјефи, целосно во согласност со концептуалниот дизајн на клиентот.

Опис

Уникатни внатрешни украси и украси, кои се развиваат според индивидуален проект и идеја на клиентот. Тие даваат префинет и уникатен стил на секој ентериер, во зависност од саканиот дизајн. Варијациите во нивните форми и големини се неограничени. Лесно и без проблеми се монтираат на сите видови премази, без да се бара специфична и долготрајна подготовка на основата. Поради малата тежина не е потребно дополнително механичко засилување, а монтажата се врши само со помош на полимерен лепак. Покрај стандардната верзија без премаз, во која може да се бојадисуваат со сите видови на водено дисперзивни бои, по желба може да се изработат и со заштитна декоративна облога.

Модели

Внатрешни профили и украси, развиени според индивидуалниот проект на клиентот, давајќи префинет и уникатен стил на секој ентериер.

Види повеќе

Производи за монтажа на профили

Инсталирањето на украсни профили од EPS може да се дефинира како релативно лесна задача.

Види повеќе

Галерија

Инсталирањето на украсни профили од EPS може да се дефинира како релативно лесна задача.

Види повеќе
грешка: